Διυλιστήριο: Ξεπέρασε τις 1000 ομιλίες στην Ευρωβουλή ο Νότης Μαριάς

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ξεπέρασε τις 1000 ομιλίες στην Ευρωβουλή ο Νότης Μαριάς



Ξεπέρασε τις 1000 ομιλίες–παρεμβάσεις στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την έναρξη της θητείας του τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τέλους Μαρτίου 2016 ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς συνεχίζοντας αταλάντευτα τον αγώνα του ενάντια στην τρόικα και τα μνημόνια.

Ο Νότης Μαριάς είναι ο μόνος μέχρι στιγμής από τους 751 Ευρωβουλευτές που έσπασε το φράγμα των 1000 ομιλιών-παρεμβάσεων σύμφωνα με το αξιόπιστο σύστημα «ΜEP Ranking», το οποίο καταγράφει τη δραστηριότητα των μελών της Ευρωβουλής και αξιολογεί την παρουσία τους από πλευράς ομιλιών – παρεμβάσεων στην Ολομέλεια, ερωτήσεων κλπ.

Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής παραμένει σταθερά πρώτος με 1033 ομιλίες- παρεμβάσεις, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται με 995 ομιλίες ο Κροάτης Ευρωβουλευτής Ivan JAKOVCIC και ακολουθεί τρίτος ο Πορτογάλος Miguel VIEGAS με 721 ομιλίες. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ιταλός Fabio-Massimo CASTALDO με 715 ομιλίες ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Ρουμάνος Docu-Claudian FRUNZULICA με 710 ομιλίες.

Επισυνάπτεται η ιστοσελίδα της αξιολόγησης που παρουσιάζει τον αντίστοιχο πίνακα και τα στοιχεία

http://www.mepranking.eu/8/ep.php?order=CRE


http://diulistirio.blogspot.gr/




Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus