Διυλιστήριο: Στρατιωτική βάση στην Τουρκία ετοιμάζει η Γερμανία

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Στρατιωτική βάση στην Τουρκία ετοιμάζει η Γερμανία

Η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει την κατασκευή μίας μόνιμης βάσης στην Τουρκία η οποία αναμένεται να στοιχίσει περίπου 65 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Der Spiegel η βάση που θα κατασκευαστεί μέσα στο αεροδρόμιο Ιντσιρλίκ στην νοτιοανατολική Τουρκία θα φιλοξενεί τα αεροπλάνα και τα στρατεύματα της Γερμανίας και θα κοστίσει 65 εκατομμύρια ευρώ.

Στο χώρο θα σταθμεύουν μαχητικά Τορνέιντο αλλά και μονάδες υποστήριξης των αεροσκαφών για τις επιδρομές εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Γερμανία σκοπεύει να μονιμοποιήσει τη θέση της στην περιοχή, αγοράζοντας ένα μεγάλο κομμάτι της υπάρχουσας βάσης και χτίζοντας τις δικές της εγκαταστάσεις.

Αυτή τη στιγμή στο αεροδρόμιο βρίσκονται έξι Τορνέιντο, ένα σκάφος εναέριου ανεφοδιασμού καθώς και 200 άνδρες προσωπικό.

Πηγή: reporter.gr

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus