Διυλιστήριο: Παρών στο συνέδριο της ΝΔ, ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Γεωργιάδης (Φωτογραφίες)

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Παρών στο συνέδριο της ΝΔ, ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Γεωργιάδης (Φωτογραφίες)



Εντός των «γαλάζιων τειχών» φαίνεται να βρίσκεται ο μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης. Υπενθυμίζεται πως ο κ.Γεωργιάδης, λίγες ημέρες μετά την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ,αναγκάστηκε να σταματήσει να παρέχει τις υπηρεσίες του στο κόμμα, καθώς μεσολάβησε ένα δημοσίευμα-σοκ του περιοδικού «Hot Doc». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Γεωργιάδης φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεσηπαιδεραστίας.

Η υπόθεση αυτή προκάλεσε μάλιστα την έναρξη προκαταρκτικής εξέτασης, έπειτα από εντολή της εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Παρά τον «σεισμό» που προκάλεσε το δημοσίευμα και την «παραίτηση» του κ.Γεωργιάδη, ο ίδιος δεν φαίνεται να πτοήθηκε ιδιαιτέρως και έδωσε το παρόν στο συνέδριο της ΝΔ, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό αν έχει αποκτήσει «ρόλο» στις διαδικασίες.



http://diulistirio.blogspot.gr/



Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus