Διυλιστήριο: VIDEO - Ομογενής δώρισε 600.000 Ευρώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο !!!

Κυριακή 3 Απριλίου 2016

VIDEO - Ομογενής δώρισε 600.000 Ευρώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο !!!

Tο Καρδιολογικό Τµήµα του Γενικόυ Παναρκαδικόυ Νοσοκοµείου Τρίπολης, και ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας βράβευσαν της κυρίας Γιαννούλας Γκουντάνη, δωρήτρια του Αιµοδυναµικού Εργαστηρίου στην επιστηµονική εκδήλωση που διοργάνωσε το Καρδιολογικό Τµήµα µε θέµα «Τα Οξέα Στεφανιαία Σύνδροµα», που πραγματοπιήθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου και ώρα 10.00 π.µ. στο Αµφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευµατικού Κέντρου ∆ήµου Τρίπολης.

Σε μία συγκινητική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας, το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και η Καρδιολογική κλινική τίμησαν απονέμοντας πλακέτες και άλλα δώρα την δωρήτρια του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, ομογενή Γιαννούλα Γκουντάνη.
Να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 η κυρία Γιαννούλα Γκουντάνη, μια αληθινή πατριώτισσα που δούλεψε σκληρά στην Αυστραλία, προσέφερε το ποσό των 600.000 ευρώ στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, εμφορούμενη από γνήσια συναισθήματα προσφοράς.
Στις τοποθετήσεις τους οι ομιλητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την δωρήτρια για την κίνησή της να δωρίσει μέσα από τις οικονομίες της και τη δουλειά μιας ζωής, ένα εργαστήριο που έχει βοηθήσει ήδη πολύ κόσμο, αλλά προσφέρει και στην επιστήμη.
Η προσφορά της κας. Γκουντάνη είναι ιδιαίτερα μεγάλη και αναβαθμίζει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και βέβαια , σύμφωνα με όσα έχουν ειπωθεί στο παρελθόν, υπάρχει και συνέχεια και οι δωρεές της ομογενούς, που δεν ξεχνά τον τόπο της, δεν θα τελειώσουν εδώ.
Τονίστηκε, όμως, και η μακροχρόνια διαδικασία που απαιτήθηκε για να γίνει η δωρεά καθώς και το παράπονο της δωρήτριας μέσω του δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή, για την “αλλοδαπή” που δεν έχει βιβλιάριο υγείας.
Ένα θέμα πάντως που θα λυθεί, όπως τονίστηκε και η κα.Γκουντάνη θα έχει τη δυνατότητα της δωρεάς παροχής υπηρεσιών υγείας εφ’ όρου ζωής.

http://www.diulistirio.blogspot.gr/

Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus