Διυλιστήριο: VIDEO - Ένταση στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας - Οξυγόνο επειγόντως ....

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

VIDEO - Ένταση στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας - Οξυγόνο επειγόντως ....


Μετά την διαγραφή των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ απολυταρχικά από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς καν να ρωτήσει τα αρμόδια όργανα του κόμματος, σήμερα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ήρθαν να οξυνθούν τα πνεύματα και να αναδείξουν τα προβλήματα που υπάρχουν στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, που όσο και αν δεν το φανερώνουν τα ''φίλια'' ΜΜΕ, οδεύουν στην πλήρη διάλυση και απομόνωση. Όσο δεν συνειδητοποιούν ότι πολιτικές Παπασταύρου, Σαμαρά, τσεκουριών κτλ είναι σίγουρο πως οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη απομόνωσή του από τον Ελληνικό λαό. Εξάλλου δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να πληρωθούν τα 210 εκατ. Ευρώ που χρωστάει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Δείτε το παρακάτω video


diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus