Διυλιστήριο: VIDEO - 50 χρόνια αθλητικές συγκινήσεις

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

VIDEO - 50 χρόνια αθλητικές συγκινήσεις


Το Διυλιστήριο συνήθως δεν βάζει video με αθλητικά γεγονότα ή διαφημίσεις κάποιων καναλιών. Αυτή τη φορά θα κάνουμε μια εξαίρεση διότι πραγματικά όλοι μας μεγαλώσαμε με αυτές τις επιτυχίες του Ελληνικού αθλητισμού και είναι και αυτές που μας ενώνουν. Εξάλλου είναι Σαββατοκύριακο και χρειάζεται χαλάρωση ...

Μεγάλες επιτυχίες, συγκινητικές στιγμές και υπέροχες αναμνήσεις είναι όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο για τα 50 χρόνια της ΕΡΤ που έχει συνδεθεί με όλα τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ξετυλίγονται ασπρόμαυρες και έγχρωμες εικόνες από Ολυμπιακούς Αγώνες, Ευρωμπάσκετ, Γιούρο, διοργανώσεις στίβου, πόλο, γυμναστικής και άλλων ολυμπιακών αθλημάτων.

Πρωταγωνιστές οι Έλληνες αθλητές που έχουν ανεβάσει την Ελλάδα ψηλά τα τελευταία 50 χρόνια.



Πηγή

http://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus