Διυλιστήριο: Deutsche Bank: Κλείνει το 25% των υποκαταστημάτων της στη Γερμανία

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Deutsche Bank: Κλείνει το 25% των υποκαταστημάτων της στη Γερμανία



Σε συμφωνία με το γερμανικό συμβούλιο εργαζομένων για το κλείσιμο περίπου του 25% των καταστημάτων της στην Γερμανία φέρεται να κατέληξε η Deutsche Bank, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Σημειώνεται ότι η γερμανική τράπεζα εφαρμόζει ένα δραστικό πρόγραμμα περικοπής κόστους και το 2015 είχε προαναγγείλει την περικοπή 9.000 θέσεων εργασίας, εκ των οποίων 4.000 θα είναι στη Γερμανία. Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες αλλά κυρίως την Ισπανία και την Πολωνία, η τράπεζα έχει κλείσει περίπου 40 καταστήματα .

Όπως δήλωσαν καλά πληροφορημένες πηγές στο Reuters, το μεγαλύτερο μέρος των περικοπών θα προέλθει από το κλείσιμο 200 από τα 723 υποκαταστήματα στη Γερμανία.

Η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung ανέφερε ότι ενώ η Deutsche Bank είχε αρχικά προγραμματίσει να περικόψει 3.250 θέσεις εργασίας στα καταστήματα της .

Τον περασμένο μήνα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής τράπεζας John Cryan, δήλωσε πως είχε σημειωθεί ικανοποιητική πρόοδος στις συνομιλίες με το γερμανικό συμβούλιο των εργαζομένων.

"Χρειάστηκε μεγάλο χρονικό διάστημα για να ληφθεί η απόφαση. Ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά είμαι αισιόδοξος ότι σε 1 με 2 μήνες , θα έχει ολοκληρωθεί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος.


https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus