Διυλιστήριο: VIDEO - Καταγγελία – σοκ από τον έντιμο Τζαβάρα για παρέμβαση Τρέμη στα εσωτερικά της Ν.Δ.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

VIDEO - Καταγγελία – σοκ από τον έντιμο Τζαβάρα για παρέμβαση Τρέμη στα εσωτερικά της Ν.Δ.


Στην καταγγελία ότι με αφορμή το σκάνδαλο της Siemens, δέχθηκε ιταμή επίθεση από το Mega και μάλιστα για αυτό το λόγο, και κατ΄ απαίτηση της Όλγας Τρέμη, ο Αντώνης Σαμαράς τον έκοψε από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο Κώστας Τζαβάρας.

Μιλώντας την Κυριακή στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha, «Checkpoint», ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματος αποκάλυψε ότι «αρκετοί βουλευτές της ΝΔ έχουν δοκιμάσει τις δυσμενείς επιπτώσεις της αντίθεσής τους με τα συστήματα της διαπλοκής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωσή μου, όπου, υπερασπιζόμενος το πόρισμα της κοινοβουλευτικής επιτροπής του σκανδάλου της Siemens, στο κανάλι Mega δέχθηκα ιταμή επίθεση εκφράσεις ανοίκειες και αμυνόμενος κατήγγειλα από το 2009 τους δεσμούς μιντιακής, οικονομικής και πολιτικής εξουσίας.

Έκτοτε, βέβαια, έχω αποκλειστεί από κάθε συμμετοχή και πολιτικές συζητήσεις στο κανάλι αυτό, αλλά χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι κατ΄απαίτηση της κυρίας Τρέμη επαύθην από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, χωρίς βέβαια μέχρι σήμερα για το θέμα αυτό να έχει γίνει οποιαδήποτε αναφορά».



Πηγή εφημερίδα "Δημοκρατία"



Πρετεντέρης+Τρέμη vs Τζαβάρας από Lalakis666

Η καταγγελία του κύριου Τζαβάρα από το 39.20 έως το 41.00



Πηγή www.enikos.gr

https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus