Διυλιστήριο: Παππάς κατά Στουρνάρα : Ήταν ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Παππάς κατά Στουρνάρα : Ήταν ένας αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών





Έντονη κριτική στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα άσκησε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, αφήνοντας αιχμές ότι επιχειρεί να δικαιώσει την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά, στην οποία ήταν ο ίδιος υπουργός Οικονομικών.


«Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει την αυτονομία της, αλλά ο κ. Στουρνάρας έχει υπάρξει υπουργός Οικονομικών του κ. Σαμαρά. Δεν θα πρέπει να πολιτεύεται με την προτεραιότητα να δικαιώσει την πολική του. Δεν είναι δικαιωμένη η πολιτική του. Δεν ήταν πετυχημένος υπουργός, είχαμε μισό εκατομμύριο λιγότερες θέσεις εργασίας από τη μέρα που ανέλαβε μέχρι τη μέρα που παρέδωσε», σχολίασε με νόημα ο υπουργός Επικρατείας, ενώ επεσήμανε πως όποιος επιθυμεί να έχει ρόλο στα δημόσια πράγματα, καλό είναι να τοποθετείται δημοσίως με την υπογραφή του κι όχι μέσω «διαρροών».

«Η συνεργασία μας έχει περιθώρια βελτίωσης», ανέφερε ακόμα χαμογελώντας, στέλνοντας σαφές μήνυμα στον διοικητή της ΤτΕ….


Πηγή: koutipandoras.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 1Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

1 Comment

  1. Αυτά που λέει ο υπουργός, είναι δικά του ή τα λέει ο ... Στελάρας ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

comments powered by Disqus