Διυλιστήριο: VIDEO - Τούρκος πρωθυπουργός: Σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα, Τούρκικος στρατός: Αναλάβαμε την εξουσία - Ερντογάν μέσω Skype

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

VIDEO - Τούρκος πρωθυπουργός: Σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα, Τούρκικος στρατός: Αναλάβαμε την εξουσία - Ερντογάν μέσω Skype



Όπως δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, είναι σε εξέλιξη απόπειρα πραξικοπήματος του στρατού.

«Τίποτα δεν θα βλάψει την Τουρκική Δημοκρατία. Όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη δράση θα πληρώσουν το τίμημα», πρόσθεσε.

Τουρκικός στρατός: Αναλάβαμε την εξουσία

Ο στρατός της Τουρκίας προχώρησε σε δήλωση στην οποία αναφέρει ότι έχει αναλάβει την εξουσία της χώρας.

Την ανακοίνωση του τουρκικού στρατού επιβεβαίωσε και το πρακτορείο Reuters, την ώρα που στρατιωτικές επιχειρήσεις είναι σε εξέλιξη σε όλο το μήκος και το πλάτος της χώρας.

Ο αρχηγός του στρατού σε γραπτή του δήλωση επιβεβαιώνει το πραξικόπημα και δηλώνει πως «οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αναλαμβάνουν την εξουσία για να αποκαταστήσουν τη συνταγματική τάξη, τη δημοκρατία και τη διασφάλιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ελευθερίων».

«Το κυρίαρχο είναι η αποκατάσταση του κράτους Δικαίου στη χώρα, η αποκατάσταση της δημόσιας ασφάλειας», συμπλήρωσε.

«Όλες οι διεθνείς συμφωνίες και δεσμεύσεις της χώρας ισχύουν, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλες τις χώρες του κόσμου», κατέληξε.





Ερντογαν 

"Το Έθνος μας θα το ξεπεράσει αυτό, θα το ξεπεράσουμε. Θα τιμωρηθούν όσοι συμμετέχουν σε αυτή την ενέργεια", δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως είπε, ο Γκιουλέν, βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα.



Πηγή www.enikos.gr

http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus