Διυλιστήριο: VIDEO - Το ΠΑΣΟΚ και το ΣΚΑΙ υπέρ της παρέμβασης της Κομισιόν στην Ελληνική δικαιοσύνη !!!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

VIDEO - Το ΠΑΣΟΚ και το ΣΚΑΙ υπέρ της παρέμβασης της Κομισιόν στην Ελληνική δικαιοσύνη !!!


Ποιοι άλλοι εκτός από το ΠΑΣΟΚ και το ΣΚΑΙ θα μπορούσαν σε χρόνο μηδενικό να υποστηρίξουν την παρέμβαση της Κομισιόν στην δικαιοσύνη ενός αυτόνομου κράτους - μέλους. Φυσικά και περιμένουμε και την ίδια αντίδραση και από την Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι, καθώς και των άλλων συστημικών καναλιών STAR, ANT1 κτλ

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ :

«Η σημερινή ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποτελεί σκληρή και αποστομωτική απάντηση απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις τόσο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ όσο και διαχρονικά της Νέας Δημοκρατίας» επισημαίνει σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Μεθοδεύσεις οι οποίες για μια ακόμη φορά δυστυχώς βρήκαν «ευήκοα ώτα» με την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την αναπομπή της υπόθεσηςΕΛΣΤΑΤ-Γεωργίου» προσθέτει, επισημαίνοντας ότι:

«Η παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διαλύει τους μύθους, τα ψέματα και τα συνωμοσιολογικά παραμύθια και αποκαλύπτει τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή της περιόδου 2004-2009, για τον εκτροχιασμό της οικονομίας.

Οι νέες εξελίξεις εκθέτουν ανεπανόρθωτα, πολιτικά, ηθικά και θεσμικά την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ καθώς και την Νέα Δημοκρατία και κυρίως τα στελέχη εκείνα που πρωτοστάτησαν στην επικίνδυνη αυτή μεθόδευση».

«Πια κανείς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια εις βάρος της χώρας, του ελληνικού λαού, της ελληνικής οικονομίας και όλων όσοι στάθηκαν αποφασιστικά στις κρίσιμες ώρες για την αποτροπή καταστροφικών εξελίξεων» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και καταλήγει:

«Είναι φανερό ότι εδώ δεν υπήρξαν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας, με σκοπιμότητες και συνειδητά ψέματα που αποκαλύφθηκαν…»

Δείτε το video από το ΣΚΑΙ



“Πληρωμένη” απάντηση της κυβέρνησης 



“Αν η Κομισιόν έχει προνομιακή επιστημολογική θέση να κρίνει την υπόθεση (Γεωργίου), τότε έχει την ηθική υποχρέωση να την καταθέσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να διευκολύνει το έργο της”

Την βασική αντίφαση στην στάση της Κομισιόν απέναντι σε υποθέσεις που εκκρεμούν στην δικαιοσύνη επισημαίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την επιστολή που απέστειλαν οι Βρυξέλλες για την για την εκ νέου παραπομπή για κρίση στο Συμβούλιο Εφετών του πρώην Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου. Σημειώνεται ότι την επιστολή της Κομισιόν που φέρει τις υπογραφές των Ντομπρόφσκις και Μοσχοβισί και γνωστοποίησε η εκπρόσωπος Μαρία Τίσεν, υιοθέτησαν και αναπαρήγαγαν αμέσα με μεγάλη ανακούφιση σύσσωμα τα γνωστά Μέσα του ελληνικού Τύπου καθώς και το σύνολο των οικονομικών ιστοσελίδων…

“Στην επιστολή, η Κομισιόν διατυπώνει την πάγια αρχή της, να μην σχολιάζει υποθέσεις που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη. Μια αρχή την οποία και συμμερίζεται και ακολουθεί η ελληνική Κυβέρνηση.Εντούτοις, παρατηρείται μια αντίφαση μεταξύ αυτής της αρχής και της προτροπής στην ελληνική Κυβέρνηση να πάρει θέση για το εάν τα στατιστικά στοιχεία του 2010 ήταν ή όχι έγκυρα” σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Όλγα Γεροβασίλη.

Ταυτόχρονα σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο υπουργός Οικονομικών στην απαντητική του επιστολή “εκφράζει την έκπληξή του, για τον λόγο που εστάλη σε αυτόν, επιστολή που αφορά υπόθεση από το 2010 και εξετάζεται από την ελληνική Δικαιοσύνη” και όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά “αν η Κομισιόν έχει προνομιακή επιστημολογική θέση να κρίνει την υπόθεση (κάτι που δεν διεκδικεί ο ίδιος ο Υπουργός), τότε έχει την ηθική υποχρέωση να την καταθέσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να διευκολύνει το έργο της.”


Εκπληκτος ο Τσακαλώτος

Ο υπουργός Οικονομικών, στην επιστολή του, εξέφρασε την άποψη ότι αν η Κομισιόν έχει προνομιακή επιστημολογική θέση να κρίνει την υπόθεση (κάτι που δεν διεκδικεί ο ίδιος ο υπουργός), τότε έχει την ηθική υποχρέωση να την καταθέσει στην ελληνική Δικαιοσύνη για να διευκολύνει το έργο της.

Ο υπουργός Οικονομικών, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, δεν έχει λάβει από την Κομισιόν έκθεση που να τεκμηριώνει πρόβλημα σε σχέση με την ανεξαρτησία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο υπουργός Οικονομικών και η κυβέρνηση παραμένουν προσηλωμένοι στην αποπολιτικοποίηση του δημοσίου τομέα, σέβονται τη λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών και της Δικαιοσύνης.

Όσον αφορά συγκεκριμένα την ΕΛΣΤΑΤ, όλοι έχουν αξιολογήσει θετικά και τη διαδικασία επιλογής του νέου προέδρου και την ανεξάρτητη λειτουργία του μετά την τοποθέτησή του».

ΥΓ: Είναι τόσο κακά υπαγορευμένη από τα γνωστά κέντρα των “κακομοίρηδων” στην Ελλάδα αυτή η “επιστολή-ρουσφέτι”, στους “πληροφοριοδότες τους στην Ελλάδα και πρώην υπαλλήλους τους”, από το αρχινούμερο της Κομισιόν τον Ντομπρόφσκις, που γελάνε και τα μάρμαρα του Αρείου Πάγου. Αλλά και καλά ρε νούμερα της διαπλοκής ( και μετά λύπης μου αναφέρομαι και σε οικονομικές ιστοσελίδες που έσπευσαν με ανακούφιση να υιοθετήσουν Αρμαγεδονικούς, πάλι, υπέρτιτλους για το τι μας περιμένει αν δεν αφήσουμε στην άκρη την εθνική προδοσία της ΕΛΣΤΑΤ ), πέστε ότι αυτός ο … Λιθουανός τσέλιγκας, δεν χαμπαριάζει και πολλά-πολλά από τη διακριση εξουσιών. Έτσι κι αλλιώς μεχρι πριν από μια δεκαετία, μια εξουσία ήξερε. Την ρώσικη μπότα. Και την ήξερε καλά. “Εσείς” που του υπαγορέψατε τι να γράψει, τόση κ…πιλάλα έχετε από τους “σκελετούς του Γεωργίου”, που του είπατε να την απευθύνει απευθέιας στην κυβέρνηση, αντί της Δικαιοσύνης; Έτσι τις κάνατε εσείς τις δουλειές ,,, νούμερα, ε;;;; Τηλέφωνο στον Εισαγγελέα και τα σκυλιά δεμένα… Εθελόδουλοι, προσκυνημένοι, ραγιάδες !!!!

Πηγή www.enikos.gr και www.thefaq.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus