Διυλιστήριο: Τώρα: ΣΚΑΙ … ο πρώτος ! Κατέθεσε 14.533.333 ευρώ ( 1η δόση )

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Τώρα: ΣΚΑΙ … ο πρώτος ! Κατέθεσε 14.533.333 ευρώ ( 1η δόση )



Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι κατέθεσε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά. Πάντα μεθοδικός και επιχειρησιακός, παρά την σκληρή κόντρα του με την κυβέρνηση, ο Γ Αλαφούζος,στέλνει και ένα μηνυμα στους υπόλοιπους του “ανταγωνισμού”, ότι συντάσσεται με την πλήρη εφαρμογή του νόμου στο τηλεοπτικό πεδίο, εφόσον η απόφαη του ΣτΕ, δεν τον βγάλει πρόβληματικό … Σε επίπεδο πολιτικής ουσίας, η σημερινή κίνηση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, “κόβει τα φτερά” στο στρατόπεδο των αμφισβητιών, της εφαρμογής του νόμου, “αδειάζει” τα σενάρια περί “εναλλακτικών σχεδίων” στο παρασκήνιο των καναλαρχών ενώ δίνει και σαφές μηνυμα σε εκείνους που προσπαθούν να διαμορφώσουν κλίμα πίεσης προς τη Διακιοσύνη

Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι κατέθεσε σήμερα στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.

Όπως διευκρίνισαν οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού, ο Σκάι κατέβαλε την πρώτη δόση του τιμήματος ως οριστικός υπερθεματιστής του διαγωνισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus