Διυλιστήριο: Παραπομπή σε δίκη και προφυλάκιση του Μαρινάκη ζητά ο εισαγγελέας

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Παραπομπή σε δίκη και προφυλάκιση του Μαρινάκη ζητά ο εισαγγελέας




Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών στο ποδόσφαιρο παραπέμπεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά από σχετική πρόταση του εισαγγελέα Εφετών Σταμάτη Δασκαλόπουλου προς το Συμβούλιο Εφετών.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές του Εφετείου, ο εισαγγελέας φέρεται να εισηγείται την προφυλάκιση του προέδρου του Ολυμπιακού, καθώς κρίνει ότι ο επιχειρηματίας δεν τήρησε τον όρο αποχής από τις δραστηριότητες της ομάδας –όρο που του είχε επιβληθεί από την ανάκριση.

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσουν και οι συγκατηγορούμενοί του, που βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για σωρεία κακουργηματικών πράξεων που αφορούν τη «δράση εγκληματικής οργάνωσης».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξασφάλισε μια από τις τέσσερις πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες.

Πηγή www.ethnos.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus