Διυλιστήριο: VIDEO - Ποντιακός χορός ομάλ’ υποψήφιος για ρεκόρ Γκίνες στη ΔΕΘ!

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

VIDEO - Ποντιακός χορός ομάλ’ υποψήφιος για ρεκόρ Γκίνες στη ΔΕΘ!




Μια πρωτόγνωρη ποντιακή λαοθάλασσα πλημμύρισε χθες βράδυ τη ΔΕΘ και μέρος του κέντρου της Θεσσαλονίκης γύρω από αυτήν, την ώρα που οι αδελφοί Τσαχουρίδη έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα, για να ξεκινήσει η αναμέτρησή τους με το ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο χορό ομάλ’ που έχει χορευτεί ποτέ.


Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και υπό τους ήχους της λύρας χόρεψαν, δημιουργώντας ένα παλίμψηστο χρωμάτων με ενωτικό στοιχείο τον Πόντο της καρδιάς τους.

Τις εικόνες των εθελοντών χορευτές που ένωσαν τα χέρια και χάρηκαν τη συμμετοχή τους σε αυτό το εγχείρημα, θα θυμούνται για πολλά χρόνια όχι μόνον οι ίδιοι αλλά και οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας και οι διοργανωτές αυτής της γιορτής.



Πηγή www.pontos-news.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus