Διυλιστήριο: VIDEO - Δείτε πως η Ν.Δ. (του Μητσοτάκη) τίναξε στον αέρα την συγκρότηση του ΕΣΡ

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

VIDEO - Δείτε πως η Ν.Δ. (του Μητσοτάκη) τίναξε στον αέρα την συγκρότηση του ΕΣΡ



Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «kontra» ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μοίρας, αποκάλυψε πως ένας από τους βασικούς λόγους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπονόμευσε τις προσπάθειες της κυβέρνησης για την συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, -εκτός, βεβαίως, από το προφανές, να μπλοκαριστεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες-, ήταν και το ότι στις προτάσεις της πλειοψηφίας για τη νέα σύνθεση της Ανεξάρτητης Αρχής περιλαμβάνονταν ονόματα από τον καραμανλικό χώρο (Μακρυδημήτρης, Τζανετάκος).

Ο κ. Μοίρας αποκάλυψε, επίσης, πως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε αποδεχθεί την αναγκαιότητα για την ανανέωση της σύνθεσης του ΕΣΡ, συναινώντας ατύπως στην διευρυμένη σύνθεση που πρότεινε η κυβέρνηση, με πρόσωπα ευρείας αποδοχής απ΄ όλους τους χώρους, ωστόσο η εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μπλόκαρε τις διαδικασίες. Σημειώνεται ότι ο γραμματέας των ΑΝ.ΕΛ. δεν συνηθίζει να μιλά άκαιρα για την Ν.Δ., της οποίας την «ανθρωπογεωργαφία» γνωρίζει άριστα, ως πρώην στέλεχος του Πολιτικού Σχεδιασμού της «γαλάζιας» παράταξης για πολλά χρόνια.

Δείτε το video:



Πηγή www.altsantiri.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus