Διυλιστήριο: VIDEO - Η θέση της Χρυσής Αυγής για τους ΑΜΕΑ

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

VIDEO - Η θέση της Χρυσής Αυγής για τους ΑΜΕΑ


Από παλιότερη ανάρτηση 2013

Σοκ προκαλεί η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατά την οποία Υπέρ της στείρωσης - ακόμη και της ευθανασίας - ατόμων με ειδικές ανάγκες ή με βεβαρημένη κληρονομικότητα τάσσεται η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να προστατευτεί η "λευκή φυλή", σύμφωνα με άρθρο που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της για την Οικολογία και τον Φυλετικό... Ανθρωπισμό.

Πρόκειται για άρθρο του δόκτορα Jacqes Bauge-Prevost, μέλους του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, που τιτλοφορείται "H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό".
Τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στην εκπομπή του Γ. Τράγκα στον ΣΚΑΙ. Πρόκειται για τους Χρήστο Παππά, Ηλιά Παναγιώταρο, Ηλία Κασιδιάρη και Αρτέμη Ματθαιόπουλο, η παρουσία των οποίων ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Διαδίκτυο.ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος είπε μεταξύ άλλων ότι παιδιά δικαιούνται μόνο οι υγιείς ψυχικά Έλληνες λέγοντας ότι χαράδρες δεν έχει μόνο ο Ταΰγετος αλλά και πολλά βουνά της Μακεδονίας, από την οποία και κατάγεται!





Πηγή ENA CHANNEL GREECE

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus