Διυλιστήριο: Μίχαλος: Σε θετική κατεύθυνση οι διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Μίχαλος: Σε θετική κατεύθυνση οι διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα



Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, υποστήριξε ότι οι διατάξεις του νέου πτωχευτικού κώδικα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς αίρονται πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες για την πτώχευση για την εξυγίανση μιας επιχείρησης, ενώ δίνεται και μια δεύτερη ευκαιρία στους επιχειρηματίες να επαναδραστηριοποιηθούν.

"Δύο νέα θετικά σημεία του νέου νομοθετήματος είναι αυτά που προβλέπουν ενδελεχή έλεγχο για δόλιες πτωχεύσεις, αλλά και «κούρεμα» των οφειλών των επιχειρήσεων σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ο επιχειρηματικός κόσμος αναμένει ακόμη να διαπιστώσει τις προθέσεις της κυβέρνησης και για μείζον ζήτημα των κόκκινων δανείων των επιχειρήσεων, που χωρίς αμφιβολία είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις πτωχεύσεις

Όπως είναι γνωστό, η Επιμελητηριακή κοινότητα για το συγκεκριμένο ζήτημα έχει προτείνει την προώθηση και του εξωδικαστικού διακανονισμού, όπως επίσης και την εξατομίκευση κάθε περίπτωσης επιχείρησης με κόκκινα δάνεια» κατέληξε,


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus