Διυλιστήριο: VIDEO - Σύρος: Ξεκινάει η λειτουργία βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

VIDEO - Σύρος: Ξεκινάει η λειτουργία βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ



Το Διυλιστήριο λέει : '' ......Αισθανόμαστε δικαιωμένοι, που έστω μέσα από τα άρθρα μας, ίσως να οδηγήσαμε, στην ανάδειξη και λύση του προβλήματος (ΕΔΩ)  

Υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στα Υπουργεία Υγείας, Μεταφορών και Εθνικής Άμυνας για τη λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στη Σύρο, σήμερα το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Σύρου, όπου μεταφέρθηκε και το υπερσύγχρονο ελικόπτερο για την 24ωρη εξυπηρέτηση των νησιωτών.
Με φόντο την προγραμματισμένη τελετή εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου Σύρου, μετέβησαν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, των οποίων η συνεργασία και η καταλυτική παρέμβαση, θέτει στο εξής στη διάθεση των νησιωτών στις Κυκλάδες τη λειτουργία της βάσης αεροδιακομιδών για την ταχύτερη αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών που χρήζουν αεροδιακομιδής.

Θα μειωθεί ο πτητικός χρόνος πρόσβασης σε κάθε περιστατικό στις Κυκλάδες κατά 70 λεπτά, ενώ παράλληλα, μειώνεται το κόστος των 4.000-5.000 ευρώ ανά περιστατικό. Κάθε χρόνο δαπανώνται 11 εκατομμύρια ευρώ για αεροδιακομιδές καθώς και δύο εκατομμύρια ευρώ για μεταφορές με πλωτά μέσα.

Ταυτόχρονα, θα είναι εγκατεστημένο μόνιμα ελικόπτερο το οποίο διαθέτει και δύο κρεβάτια εντατικής θεραπείας, εξοπλισμένο για να αντιμετωπίσει τις έκτακτες ανάγκες.


Γράφει ορθότατα ο φίλος Michalis από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

"Κάποτε τα ΜΜΕ έδειχναν το "τρίο Μπελγκάντο" να εγκαινιάζουν τις... κορδέλες των έργων που υπερτιμολογούσαν 3-4 φορές και έμεναν και για πάντα... εργοτάξια!!! Έδειχναν πρωθυπουργούς να εγκαινιάζουν “μακέτα” και υπουργούς να υπογραφουν περιχαρείς “αναθέσεις” και “προμηθειες” που πλήρωνε ο ελληνικός λαός. Τώρα που ο Καμμένος, ο Πολάκης κι ο Σπίρτζης εγκαινίασαν μόνιμη βάση Στρατιωτικού Ελικοπτέρου στην Σύρο, για την αεροδιακομιδή ασθενών από τα νησιά μας, μούγκα στην "πολυφωνική" και "πλουραλιστική" ενημέρωση των ιδιωτικών καναλιών. Βλέπετε και τα 3 αυτά ονόματα υπουργών αντιπροσωπεύουν “θανάσιμο” κίνδυνο για τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους και μόνιμο casus belli για το (παρα)κράτος της διαπλοκής!!!"




Πηγή www.koinignomi.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus