Διυλιστήριο: VIDEO - Επική γκάφα Κυριάκου - Θεωρεί εξωστρέφεια την φυγή των Ελληνικών επιχειρήσεων στην Βουλγαρία λόγω μνημονίων

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

VIDEO - Επική γκάφα Κυριάκου - Θεωρεί εξωστρέφεια την φυγή των Ελληνικών επιχειρήσεων στην Βουλγαρία λόγω μνημονίων



«Οι ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες δραστηριοποιούνται -εδώ και πολλά χρόνια- στη Βουλγαρία, αποτελούν παράδειγμα εξωστρέφειας και επιχειρηματικότητας. Είναι επιχειρήσεις οι οποίες ξέφυγαν από τα στενά όρια της Ελλάδας και αποφάσισαν να επενδύσουν εκτός Ελλάδας, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο, τη δική τους δυναμική», δήλωσε κατά λέξη ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Βουλγαρία, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

Απλή γκάφα, «ωραιοποίηση» των μνημονιακών πολιτικών που οδήγησαν επιχειρήσεις στην «έξοδο», είναι μερικές από τις πιθανές ερμηνείες των δηλώσεων του προέδρου της ΝΔ.

Ωστόσο, κρίνοντας από το κυβερνητικό παρελθόν της ΝΔ, όταν υπουργοί διαγκωνίζονταν για τη δόξα των απολύσεων με τον Πολ Τόμσεν, δεν είναι διόλου πιθανό να ισχύει η δεύτερη ερμηνεία.

Για αυτήν την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Εδώ λέμε να κρατήσουμε ανθρώπους και εταιρείες στην Ελλάδα και η ΝΔ δίνει κίνητρα για να φύγουν.
Βραβεύουν όσους επιχειρηματίες εγκαταλείψουν την Ελλάδα!!
Αυτοί στη ΝΔ, θα φέρουν την ανάπτυξη ;
Αυτοί στη ΝΔ, που χειροκροτούν την ανάπτυξη της Βουλγαρίας και επαινούν τους Έλληνες που μετεγκαταστάθηκαν εκεί επιχειρηματικά ;

Συμπερασματικά, για την Νέα Δημοκρατία, η στρατηγική ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας και η μείωση της ανεργίας θα έρθει μέσα από την επικροτούμενη επιχειρηματική φυγή των επιχειρήσεων σε Βουλγαρίες.




https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus