Διυλιστήριο: Πυρά τουρκικής αντιπολίτευσης κατά Ερντογάν : Δώσατε νησιά στους Έλληνες

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Πυρά τουρκικής αντιπολίτευσης κατά Ερντογάν : Δώσατε νησιά στους Έλληνες

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Πυρά στον Ερντογάν από την αντιπολίτευση για «εθνική προδοσία», του καταλογίζουν ότι με την συμφωνία «έδωσε πίσω 18 νησιά στην Ελλάδα».
Τα ντόπια ΜΜΕ φυσικά απέκρυψαν αυτή την μέγιστη εθνική επιτυχία, την οποία είχαμε εξηγήσει από την πρώτη στιγμή. Το ΝΑΤΟ βάσει της συμφωνίας, επιχειρεί ως προέκταση της…Frontex. Η Frontex όμως, βάσει καταστατικού, επιχειρεί στα Ευρωπαϊκά σύνορα, τα οποία όμως βάσει του συμφώνου μετανάστευσης του 2008, την μέγιστη επιτυχία του Προκόπη Παυλόπουλου ως ΥΠΕΣ, ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ! Έτσι, αυτή την στιγμή το ΝΑΤΟ, παρά τα επεισόδια και τις αντιδράσεις της τουρκίας, επιχειρεί στις «γκρίζες ζώνες» του Σημίτη (λ.χ. τα Ίμια) ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ! Όπως επίσης, βάσει συμφωνίας συνθλίβεται η προδοτική «νέα δομή του ΝΑΤΟ» που είχε υπογράψει το 1997 ο Σημίτης. Σύμφωνα με την οποία, τα τουρκικά πλοία μπορούσαν να σουλατσάρουν στο Αιγαίο ως «νατοϊκά»!
Με τη νέα συμφωνία, ο Καμμένος πέτυχε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η όποια διέλευση τουρκικών πλοίων στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, έστω και ως Νατοϊκά. Καταργώντας έτσι την προδοτική συμφωνία Σημίτη για την οποία πανηγύριζαν οι Τούρκοι.
Αυτή ακριβώς την συμφωνία επικρίνει ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου χαρακτηρίζοντας «προδότη» τον Ερντογάν που την δέχθηκε.
Ο Τούρκος νεοναζί αρχηγός του CHP είπε ότι 18 νησιά της Ελλάδας, τα οποία σταμάτησαν να αποτελούν «γκρίζα ζώνη» για πρώτη φορά μετά το 1997, ανήκουν στην Άγκυρα. Ειδικότερα δήλωσε: «Σε 18 νησιά κυματίζει η ελληνική σημαία. Αυτά τα νησιά ανήκουν σε εμάς. Ακούμε τον κόκορα όταν λαλεί. Εκεί υπάρχει πλέον η ελληνική σημαία. Είναι σε κατάσταση κατοχής. Ο εθνικισμός δεν λείπει από τη γλώσσα τους. Λένε για τη Λωζάννη, τα εδάφη μας μειώθηκαν. Κάτω από τη μύτη μας χάσαμε 18 νησιά. Και τώρα ρωτάω τον κ. Μπιναλί Γιλντιρίμ. Θα πάρεις πίσω τα 18 νησιά ή δεν θα τα πάρεις; Είσαι εθνικιστής ή δεν είσαι;»

Πηγή dynati-ellada.gr

https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus