Διυλιστήριο: "Χιλιάδες απολύσεις για εξοικονόμηση 1,5 δισ. € από την κυβέρνηση Μητσοτάκη" προαναγγέλλει ο Λ. Αυγενάκης!

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

"Χιλιάδες απολύσεις για εξοικονόμηση 1,5 δισ. € από την κυβέρνηση Μητσοτάκη" προαναγγέλλει ο Λ. Αυγενάκης!



Ακόμα δεν έγιναν κυβέρνηση και ονειρεύονται να "σώσουν" τον τόπο με απολύσεις! Και το ομολογεί ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συναντήσεις κομματικών στελεχών. Όπως αυτή που έγινε προ ημερών στα Ανώγεια, με κλιμάκιο του αγροτικού τομέα της ΝΔ. Όταν στέλεχος του κόμματός του τον ρώτησε, ενώπιον μάλιστα δεκάδων άλλων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, πώς θα αντιμετωπίσουν το χρέος της χώρας, πώς θα εξοικονομήσουν χρήματα για να κάνουν όσα έλεγε, εκείνος απάντησε ότι θα γίνουν μερικές χιλιάδες απολύσεις από "μη οργανικές θέσεις του δημόσιου τομέα" κι έτσι θα εξασφαλιστεί 1,5 δισ. ευρώ!

Και την απάντηση έδωσε όταν ρωτήθηκε από στέλεχος της ΝΔ.

Η αναφορά του προκάλεσε αντιδράσεις

Η αναφορά του βέβαια προκάλεσε αντιδράσεις και ανάμεσα στα κομματικά στελέχη, αλλά και άλλους που τον άκουσαν, καθώς η συνεδρίαση ήταν ανοικτή. Η συζήτηση, σύμφωνα με πληροφορίες, φούντωσε και υπήρξαν πολλοί μάρτυρες – κομματικά στελέχη και μη – που άκουσαν με τα ίδια τους, τα αυτιά, το σχέδιο της ΝΔ για την συρρίκνωση του δημόσιου τομέα.Και επειδή ήταν δημόσια η συζήτηση, με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες - κομματικούς και μη- ας μην αμφισβητηθεί η αναφορά. Η οποία άλλωστε δε νομίζω ότι έγινε μόνο στη συγκεκριμένη συνάντηση...


https://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus