Διυλιστήριο: Ο Ερντογάν απαγόρευσε τα Χριστούγεννα στους Γερμανούς

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο Ερντογάν απαγόρευσε τα Χριστούγεννα στους Γερμανούς

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έριξε λάδι στη φωτιά, στην κόντρα ανάμεσα στην Τουρκία και την Γερμανία με την απόφασή του να καταργήσει τα Χριστούγεννα σε γερμανικό σχολείο στην Κωνσταντινούπολη!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έριξε λάδι στη φωτιά, στην κόντρα ανάμεσα στην Τουρκία και την Γερμανία με την απόφασή του να καταργήσει τα Χριστούγεννα σε γερμανικό σχολείο στην Κωνσταντινούπολη!

Οι αρχές της Τουρκίας απαγόρευσαν στους δασκάλους του γερμανικού σχολείου της Κωνσταντινούπολης, να μαθαίνουν στους μαθητές τις παραδόσεις των Χριστουγέννων, όπως γράφει η Bild.

Οι μαθητές του γερμανικού σχολείου της Κωνσταντινούπολης διδάσκονταν όσα έπρεπε για τα Χριστούγεννα στο πλαίσιο των σχολικών μαθημάτων, αλλά σύμφωνα με την τουρκική διεύθυνση του σχολείου, δεν υπάρχει πλέον ανάγκη να διδάσκεται η παράδοση των Χριστουγέννων ως μία χριστιανική γιορτή, σύμφωνα με πληροφορίες του γερμανικού πρακτορείου dpa.

Να σημειωθεί ότι η διεύθυνση του σχολείου, μπλόκαρε και τη συμμετοχή της σχολικής χορωδίας στη παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Γενικό Προξενείο της Γερμανίας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Βερολίνου για τα νέα «αντίποινα» του Ερντογάν, προς την Γερμανία.
Η γερμανική καγκελαρία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά και διαφωνία της προς την προκλητική απόφαση της Τουρκίας. Το ίδιο έπραξαν και τα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου μέσω σκληρών ανακοινώσεων.

Πηγή www.skai.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus