Διυλιστήριο: Στα σκαριά κοινωνικό μέρισμα και αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Στα σκαριά κοινωνικό μέρισμα και αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά


Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να παρέχει κοινωνικό μέρισμα από το πλεόνασμα στους χαμηλοσυνταξιούχους ενώ εξετάζεται και η αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά που πλήττονται από την προσφυγική κρίση 

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση προσανατολίζεται να παρέχει κοινωνικό μέρισμα στους χαμηλοσυνταξιούχους ενώ το ύψος του θα ανακοινωθεί απο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Παράλληλα εξετάζεται και η αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά από την αρχή της νέας χρονιάς. Και τα δύο μέτρα αυτά θα τα ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. 

Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα το πρωί της Τρίτης και ήδη η σχετική επεξεργασία βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών για την τελική επεξεργασία. 

Υπενθυμίζεται ότι από την Πρωτοχρονιά θα έμπαινε σε εφαρμογή η αλλαγή στο καθεστώς ΦΠΑ των νησιών, με τον πρωθυπουργό να εξετάζει σοβαρά την αναστολή της για όσα νησιά βαρύνονται από την προσφυγική κρίση.

Πηγή www.dikaiologitika.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus