Διυλιστήριο: Eπιπλέον 970 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα: Τι συζήτησε ο Αλ. Τσίπρας με την Επίτροπο Περιφ. Πολιτικής

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Eπιπλέον 970 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα: Τι συζήτησε ο Αλ. Τσίπρας με την Επίτροπο Περιφ. Πολιτικής


Κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, η ενδιάμεση ανακατανομή πόρων βάσει της ρήτρας αναθεώρησης της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 και η διαθεσιμότητα επιπλέον 970 εκατ. ευρώ για την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε ότι η εσωτερική κατανομή των πόρων αυτών αποτελεί αρμοδιότητα της ελληνικής κυβέρνησης

Ο Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα με την Ευρωπαία Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρετσού, στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό, Δημήτρη Λιάκου.

Κατά τη συνάντηση, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η κα. Κρετσού συνεχάρη την ελληνική κυβέρνηση για το έργο της, και ιδιαίτερα το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης για τις εντυπωσιακές επιδόσεις στην απορρόφηση πόρων από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά & Επενδυτικά Ταμεία.

Επιπλέον, τονίστηκε από κοινού η ανάγκη διατήρησης και ενίσχυσης της Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ ως βασικού πυλώνα για την εδαφική και κοινωνική συνοχή και την ενίσχυση της κοινωνικής αποδοχής της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Πηγή left.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus