Διυλιστήριο: Η Real αποκαλύπτει τις κινήσεις του Καμμένου – έθαψε τον Ερντογάν μέσα στο ΝΑΤΟ!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Η Real αποκαλύπτει τις κινήσεις του Καμμένου – έθαψε τον Ερντογάν μέσα στο ΝΑΤΟ!


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!
Με έναν αριστοτεχνικό ελιγμό ο Έλληνας ΥΕΘΑ αφόπλισε τον Ερντογάν και τις απειλές του για μαζική «αποστολή» προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα. Το σχέδιο το οποίο εκπονήθηκε και παραδόθηκε στα χέρια του ΓΓ του ΝΑΤΟ από τον Πάνο Καμμένο με ταξίδι – αστραπή στις Βρυξέλες, ενεργοποιεί τις Νατοϊκές δυνάμεις στο Αιγαίο για την διάσωση προσφύγων και μεταναστών που θα έρχονται από την Τουρκία. Οι διασωθέντες δεν θα αποβιβάζονται στα Ελληνικά νησιά, αλλά θα επιστρέφουν στην Τουρκία βάσει του διεθνούς δικαίου και τις τουρκικές δεσμεύσεις προς την συμμαχία.
Η Τουρκία δεν θα έχει δικαίωμα άρνησης, εκτός εάν αποχωρήσει οικειοθελώς από την συμμαχία!
Έτσι, ο Καμμένος κήδεψε για δεύτερη φορά τον Ερντογάν μέσα στο ΝΑΤΟ (με την κατάργηση των γκριζων ζωνών του Σημίτη), ξεδοντιάζοντας την απειλή του περί μαζικής αποστολής προσφύγων και μεταναστών πριν ακόμα υλοποιηθεί.
Γι’ αυτό και η οργή των Τούρκων κατά του Έλληνα υπουργού, αμέσως μετά το ταξίδι του στις Βρυξέλες, με τις πανικόβλητες ανακοινώσεις.

Πηγή olympia.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus