Διυλιστήριο: VIDEO - Κούλογλου στον realfm: Ο Σόιμπλε θέλει να ρίξει την κυβέρνηση - Τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

VIDEO - Κούλογλου στον realfm: Ο Σόιμπλε θέλει να ρίξει την κυβέρνηση - Τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη

Επικαλούμενος πληροφορίες από τις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου δήλωσε στον realfm και τον Νίκο Στραβελάκη ότι ο Σόιμπλε θέλει να ρίξει την κυβέρνηση και ότι «τα έχει βρει με τον Μητσοτάκη».

Μίλησε για την ανάγκη να κατέβουν οι τόνοι απαντώντας στις εμπρηστικές δηλώσεις του Πολάκη, ενώ παράλληλα πήρε αποστάσεις από την επικοινωνιακή στρατηγική του Μαξίμου να απαντά σε κάθε δημοσίευμα κριτικής που δέχεται η κυβέρνηση.

«Δεν θεωρώ ότι σε κάθε δημοσίευμα που βγαίνει πρέπει να υπάρχει απάντηση από το Μαξίμου», τόνισε ο κ. Κούλογλου.

Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τις δηλώσεις Πολάκη, υπογραμμίζοντας ότι «πρέπει να διατηρούμε την ψυχραιμία μας».

Εκτίμησε πως καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει μόνη της αυτή την κρίσιμη στιγμή, στέλνοντας μήνυμα πως «πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση».

«Θέλει να ρίξει την κυβέρνηση», δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Κούλογλου, αναφερόμενος στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και επικαλέστηκε πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, αλλά και ως δημοσιογράφος.

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ τα έχει βρει με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει πως θα του κάνει όλα τα χατίρια».

Απαντώντας στο ερώτημα για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε πως είναι το χειρότερο σενάριο να πάμε σε εκλογές, τονίζοντας πως «αυτό θα γίνει μόνο αν μας αναγκάσει η πολιτική Σόιμπλε».

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στον real fm ο Στέλιος Κούλογλου

Ακούστε και τι είχε πει πριν λίγες μέρες ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης


Πηγή www.real.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus