Διυλιστήριο: Μπογδάνος «Μεγάλη μου τιμή η πρόταση της ΝΔ να κατέβω υποψήφιος» - Δείτε τα best of

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Μπογδάνος «Μεγάλη μου τιμή η πρόταση της ΝΔ να κατέβω υποψήφιος» - Δείτε τα best of


«Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ» δήλωνε η Μ. Σπυράκη προκαλώντας τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου…
Το ημερολόγιο έδειχνε 11 Φλεβάρη όταν η Νέα Δημοκρατία διά της τότε εκπροσώπου Τύπου Μ. Σπυράκη αναγκαζόταν να αποκηρύξει τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μπογδάνο ο οποίος ονειρευόταν τακνκς στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
«Αυτές οι συμπεριφορές είναι ξένες προς τη ΝΔ» είχε δηλώσει η Μ. Σπυράκη και έθετε τον δημοσιογράφο εκτός ψηφοδελτίων ενόψει των ευρωεκλογών. Ο Κ. Μπογδάνος αντέδρασε με εκνευρισμό και έκανε λόγο για επικοινωνιακό αυτογκόλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το άδειασμα του Κ. Μπογδάνου από την ΝΔ, υπήρχε σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» έντονη ενόχληση «γαλάζιων» στελεχών για τον ακραίο λόγο αλλά για την υπερπροβολή του δημοσιογράφου.

Σήμερα, τρεις μήνες μετά, η ΝΔ άνοιξε ξανά την αγκαλιά της και υποδέχτηκε στο ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών, τον εκλεκτό του Α. Γεωργιάδη, κρίνοντας προφανώς ότι ο Κ. Μποργδάνος έχει αλλάξει ήθος και ύφος




Ας δούμε όμως τα best of του ''νέου αίματος'' της ΝΔ όπως το είχαμε αναστήσει το Φεβρουάριο του 2017 

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στον ΕΒΕΑ, με αφορμή τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος που συντόνισε τη συζήτηση, δήλωσε ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να του κάνει πρόταση η Νέα Δημοκρατία να πολιτευτεί, δηλώνοντας ότι θεωρεί πως είναι συμπορευτής της Παράταξης.

Ο Μπογδάνος άφησε έτσι ανοιχτό το ενδέχομενο να πολιτευτεί στο μέλλον, ίσως και στις επόμενες εκλογές. Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό, πρώτο το Periodista.gr είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να σας θυμίσουμε μερικές από τις μεγάλες του στιγμές

1. Στις 5 Ιουνίου το 2015, λίγο πριν την μεγάλη διαπραγμάτευση, προτρέπει τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τα ΑΤΜ. Ας θυμηθούμε ότι τέτοιες πράξεις, ίσως, να οδήγησαν στην εφαρμογή των capital control.  Το περίεργο είναι ότι αυτό το video (βλέπετε αποτελεί δικάσιμο αυτή η προτροπή) έχει αφαιρεθεί επιμμελώς από το διαδίκτυο. Σας παραθέτουμε στο άρθρο εκείνης της εποχής εδώ.

2. Στις 12 Φεβρουαρίου 2016,  ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ θέλει να αποδομήσει, αυτήν την φορά,  την προσωπικότητα του Διονύσιου Σολωμού, του εθνικού μας ποιητή, προβάλλοντας τις προσωπικές απόψεις του λαογράφου Ηλία Πετρόπουλου (γνωστός διότι έζησε από κοντά ρεμπέτες, αλήτες, μάγκες, πόρνες και ομοφυλόφιλους, φυλακισμένους, συμμορίτες και καταδιωκόμενους, που έγιναν οι 'ήρωες' των βιβλίων του).
Έτσι τόλμησε, να αναφέρει, ότι ήταν εβραίος, μασόνος, ομοφυλόφιλος και αλκοολικός ενώ και κλέφτης λέξεων.
Δείτε το video




3. Στις 7 Ιουλίου του 2016,με περίσσιο πάθος, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε: "Δεν θα τους αφήσουμε να κυβερνάνε για 50 χρόνια" για να προκαλέσει την αντίδραση του Φιλιππίδη, ο οποίος απάντησε "Εμείς δεν θα τους αφήσουμε να κυβερνάνε;". Του ξέφυγε, δεν του ξέφυγε μικρή σημασία έχει. Μόνο που δεν διευκρίνισε ποιοι "Είμαστε εμείς". Μάλλον στα αφεντικά του και στη ΝΔ θα αναφέρεται, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη σχεδίου ανατροπής της κυβέρνησης από τα γνωστά παράκεντρα εξουσίας, τα οποία ωστόσο ξεδοντιάζονται.

Και κάνουμε εμείς την ερώτηση: Αυτός είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων; Να αγωνίζονται για την ανατροπή της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης και στην προκειμένη περίπτωση της κυβέρνησης Τσίπρα; Ή να εύχονται την ανατροπή της; Να γιατί κατρακυλούν τα νούμερα τηλεθέασης του ΣΚΑΪ. Τους έχει πάρει χαμπάρι ο λαός.

Δείτε το video



4. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στις μεγαλύτερες στιγμές του, δίνει συνέντευξη σε ξένο κανάλι. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ



5.Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε κυνικότητα, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αναγκάζοντας τον σκηνοθέτη να ρίξει άρον-άρον διαφημίσεις προκειμένου να «καλύψει» την ανατριχιαστική του «γκάφα».

Την ώρα λοιπόν που ολοκληρωνόταν η ενημέρωση για τον καιρό, ημέρα που η θεομηνία σάρωσε ολόκληρη τη χώρα προκαλώντας καταστροφές, αλλά και τον θάνατο 4 ανθρώπων, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αποκάλυψε πως θεωρεί «κουραστικά» και «βαρετά» αυτά τα θέματα.



6. "Οι Ελληνες είναι ηλίθιοι". Αυτή είναι αντίληψη των Τατσόπουλου, Μπογδάνου και Χειμωνά., Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, από σύναξη του παρακμιακού, λούμπεν, ακροδεξιού ψευτοκινήματος "Παραιτηθείτε"



7. KOΤηλεθεατής του από την Ορεστιάδα του αναφέρει τα προβλήματα από την κακοκαιρία,επισημαίνοντας ότι παντού στον Έβρο “βλέπεις χιόνι και ταξιαρχίες του στρατού”. Το …πηγαίο χιούμορ Μπογδάνου δεν μπόρεσε να κρατηθεί και πέταξε την ατάκα: “…δεν ξέρω τι εννοεί, ότι οι στρατιωτικοί κάνουν χιονανθρώπους”!!!

Οι στρατιωτικοί στον Έβρο κι όχι μόνο έχουν ξεπαγιάσει στους δρόμους και στα βουνά για να βοηθήσουν όπου τους καλούν. Άλλοι πάλι όπως στην 50η Ταξιαρχία στον Έβρο έκαναν σήμερα ασκήσεις μέσα στο χιόνι! Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ που όλα τα γνωρίζει φαίνεται ότι αυτά τα αγνοεί…

Από κοντά και ο ‘Αρης Πορτοσάλτε ο οποίος έθετε με πάθος το ερώτημα “γιατί δεν αξιοποιήσαμε τις Ένοπλες Δυνάμεις”; Πόσο ακόμη να τις “αξιοποιήσουμε” δηλαδή; Τι άλλο να κάνουν οι ΕΔ; Που άλλου να πάνε; Πόσους καταυλισμούς προσφύγων να φτιάξουν; Πόσους πρόσφυγες και μετανάστες να τροφοδοτήσουν. Θα γνωρίζει ασφαλώς ότι έχουν κι άλλες δουλειές.

8. Και επειδή πολλοί φίλοι μας ίσως στεναχωρηθείτε σας στέλνουμε

"ΝΔτες και στα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή..Ξιδάκι"



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus