Διυλιστήριο: VIDEO - «Δεν θα έχετε άποψη για τη Νέα Δημοκρατία» απειλεί δημοσιογράφους ο Λαζαρίδης

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

VIDEO - «Δεν θα έχετε άποψη για τη Νέα Δημοκρατία» απειλεί δημοσιογράφους ο Λαζαρίδης




Είναι αλήθεια ότι όποιος έχει άδικο φωνάζει περισσότερο. Και ο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε ό,τι μπορούσε για να το επιβεβαιώσει αυτό.

Με ένα κράμα αναίδειας, πολιτικού ετσιθελισμού και έκδηλης ενοχής, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και φτάνει στο σημείο να απειλεί τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος, να μην πιάνουν στο στόμα τους τη Νέα Δημοκρατία.

Λίγο μετά από αυτή την… έκρηξη ψυχραιμίας ο πρώην δημοσιογράφος των Παραπολιτικών και της Espresso, εξανέστη διότι η ΕΡΤ έπαιξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεών της την είδηση ότι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκαμπόφσκι δεν έχει δηλώσει ακίνητο που αγόρασε στο Παρίσι, στη φορολογική της δήλωση.

Κάτι τέτοιο όμως για τη Νέα Δημοκρατία και τον Μακάριο Λαζαρίδη αποτελούν «προσωπική ζωή». Όπως και στην προχθεσινή ανακοίνωση του κόμματος όπου δεν έγινε λόγος για την… ταμπακιέρα, έτσι και τώρα η δήλωση της συζύγου του ανθρώπου που βρίσκεται στην πολιτική ζωή… από πριν γεννηθεί και του ανθρώπου που διεκδικεί να γίνει πρωθυπουργός της χώρας, είναι… προσωπική υπόθεση.

Όπως προσωπικές υποθέσεις ήταν και το τι μάρκα θα είναι οι ηλεκτρικές συσκευές της οικογένειας Μητσοτάκη, φανταζόμαστε…


ΣΥΡΙΖΑ: Ενοχλείται η ΝΔ κάθε φορά που αποκαλύπτονται σκάνδαλα και παρατυπίες της

«Η επίθεση που εξαπέλυσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Λαζαρίδης, εναντίον των δημοσιογράφων της ΕΡΤ στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», βάλλει ευθέως κατά της δημόσιας τηλεόρασης και της ελευθεροτυπίας» αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Συγκεκριμένα, ο Μ. Λαζαρίδης έφτασε στο σημείο να καταγγείλει την ΕΡΤ επειδή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής 5/2, το κανάλι προέβαλλε ρεπορτάζ σχετικά με τα «πόθεν έσχες» της συζύγου του Κ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι, κατά την πενταετία 2006-2011!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Λαζαρίδης εκτόξευσε σωρεία ύβρεων και απειλών προς τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ κατηγορώντας τους με ανυπόστατα ψεύδη» προσθέτει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας «τα παραπάνω φανερώνουν την ενόχληση της Νέας Δημοκρατίας κάθε φορά που αποκαλύπτονται σκάνδαλα και παρατυπίες που την αφορούν.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη ενοχλήθηκε που η ΕΡΤ προέβαλλε το θέμα με τα πόθεν έσχες της συζύγου του όπως και το θέμα για το ένταλμα έκδοσης του Μ. Χριστοφοράκου, όταν σχεδόν όλα τα ιδιωτικά κανάλια το απέκρυψαν».

Πηγή www.altsantiri.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus