Διυλιστήριο: VIDEO - Το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης - JASON ΑΝΤΙΓΟΝΗ Εϊμαστε Αντιφα, Άθεοι , αριστεροί, vegan

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

VIDEO - Το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης - JASON ΑΝΤΙΓΟΝΗ Εϊμαστε Αντιφα, Άθεοι , αριστεροί, vegan



Δύο μόλις χρόνια πέρασαν από την συμμετοχή της Conchita για λογαριασμό της Αυστρίας στον τελικό της Eurovision, όπου και νίκησε τελικά τον διαγωνισμό. Τότε όλοι μιλούσαμε για την απαράδεκτη εμφάνιση, της τραγουδοποιού να πούμε δεν ξέρουμε και εμείς, και το άσχημο αντίκτυπο που έχει στην νεολαία. Όλοι φωνάζαμε ότι έχει ξεπέσει ο διαγωνισμός και μιλούσαμε για την νέα κοινωνία που θέλουν να διαμορφώσουν.

Αλλά τότε φαίνεται ότι είχαμε τις κατάλληλες αντιστάσεις σαν κοινωνία και δεν ανεχόμασταν αυτό που ήθελαν να μας παρουσιάσουν. Δεν μπορούσαμε με τίποτα να δεχθούμε την εικόνα μια γυναίκας με μούσι (τα παλιότερα χρόνια, αυτά τα έβλεπες μόνο στα τσίρκο). Και καλά κάναμε. Αλλά σήμερα, δυστυχώς, φαίνεται πως αυτή η εικόνα που ήθελαν να περάσουν και να μας μείνει υποσυνείδητα σαν κάτι φυσιολογικό, κατάφερε τον σκοπό της. Δεν εξηγείται διαφορετικά, η ανοχή μας στην κατάπτυστη διαφήμιση της insurance market στην Ελληνική τηλεόραση. Η εν λόγω διαφήμιση προβάλλεται συνεχώς, όλο το 24ωρο και κανένας δεν μιλάει πια για αυτήν. Καθόμαστε παθητικά στον καναπέ μας, σαν λαός,σαν κράτος, σαν μονάδες. Οι αντιστάσεις μας κάμφθηκαν.

Πως να εξηγήσουν οι γονείς στα παιδιά τους, τι είναι αυτό που προβάλλεται στην διαφήμιση ; Γιατί κανένας δεν έχει κινηθεί ενάντια στην εν λόγω διαφήμιση ; Πως να εξηγήσεις στο παιδί σου, το πρότυπο της αυταρχικής κατά τα άλλα, μαμάς με μούσια ; Ποιο είναι τελικά το πρότυπο που θέλουν να επιβάλλουν στα παιδιά μας ;





Αργά αλλά σταθερά τα βήματά τους.....
Τελευταία είδαμε και ολόκληρη εκπομπή στην Αννίτα Μπάνια για την JASON ΑΝΤΙΓΟΝΗ, όπου μάλιστα της (ή ίσως ''του'', δεν ξέρουμε) έδινε και λόγο για να μας αναπτύξει τις απόψεις της, να μας δηλώσει ότι είναι αντιφα, άθεοι, αριστεροί (ανάθεμα αν ξέρουν τι είναι ) και βασικά να προβάλλουν τις ιδέες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.Και αναρωτιόμαστε : Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο δεν υπάρχει ; Ή συστήθηκε μόνο για να επιστρέψει τα λεφτά στους καναλάρχες, να συνεχίσει η ασυδοσία, και να συνεχίσουν να λειτουργούν παράνομα τα κανάλια τύπου Epsilon ;

  Ελπίζουμε να ευαισθητοποιήσουμε κάποιους ελάχιστους ρομαντικούς ....

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus