Διυλιστήριο: VIDEO - Έψαχναν τον Καραβέλα στην Λ. Αμερική και εκείνος ήταν στη βίλα του στην Αντίπαρο

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

VIDEO - Έψαχναν τον Καραβέλα στην Λ. Αμερική και εκείνος ήταν στη βίλα του στην Αντίπαρο



Σε μια αποκάλυψη φωτιά προχωρά η εκπομπή του Alpha «Checkpoint» αναφορικά με την αμαρτωλή υπόθεση της Siemens και τον φυγόδικο πρωταγωνιστή του σκανδάλου, Χρήστο Καραβέλα....


Στην εκπομπή που μεταδόθηκε το Σάββατο, κάτοικος της Αντιπάρου δηλώνει ότι την ώρα που οι αρχές καταζητούσαν τον Χρήστο Καραβέλα στη Λατινική Αμερική εκείνος βρισκόταν στην πολυτελή βίλα του στην Αντίπαρο, φτάνοντας μάλιστα στο νησί με κότερο.

Στην εκπομπή ένας γείτονάς περιγράφει προκλητικά στιγμιότυπα από τη «μεγάλη ζωή» που έκανε στην Αντίπαρο ο Χρήστος Καραβέλας. Απεσταλμένος της εκπομπής στο νησί εντόπισε μάλιστα τα ακίνητα της οικογένειας Καραβέλα και πως αυτή τα εκμεταλλεύεται σήμερα.

Η εκπομπή φιλοξενεί ακόμη ένα πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου της μεταπολεμικής Ελλάδας, τον Ζαν Κλοντ Όσβαλντ.

Ο μυστηριώδης γαλλοελβετός τραπεζίτης, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική παρακολούθηση, (βραχιολάκι), μιλάει στη Γιάννα Παπαδάκου, λίγες ώρες πριν από την αναμενόμενη έναρξη της δίκης για τη Siemens.

Ας δούμε όμως πρώτα τι έλεγε η κυρία Μπακογιάννη, για τον κύριο Καραβέλα
 





Δείτε τώρα to video με τις μαρτυρίες των κατοίκων, όπου ο Καραβάλας δύο χρόνια μετά, δηλαδή το 2011, επισκεπτόταν την Αντίπαρο

Από το 6.50 και μετά ΕΔΩ

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus