Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Μπαλαούρας συντάσσεται με τον Άδωνη: Τρυκ το Άγιο Φως!

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

VIDEO - Ο Μπαλαούρας συντάσσεται με τον Άδωνη: Τρυκ το Άγιο Φως!

Μπαλαούρας για Άγιο Φως: Κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου

Επιμένει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είχε καταθέσει ερώτηση στη Βουλή το 2015 κάνοντας τότε λόγο για «οπισθοδρομικό έθιμο»Με το Άγιο Φως τα έβαλε ξανά ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ένωσης Αθέων κατά της μεταφοράς του στην Ελλάδα έκανε λόγο για ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο να το ενισχύουμε.
Στην ερώτηση μάλιστα του δημοσιογράφου αν έχει την ίδια άποψη μετά την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το 2015 που σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει ότι το κόστος το καλύπτουν ιδιώτες, ο κ. Μπαλαούρας απαντά: Πάντα την έχω, έκανα την ερώτηση και δεν ξέρω τι θα γίνει.

Αλλά ας δούμε τις κατά καιρούς ενορχηστρωμένες επιθέσεις στην θρησκεία μας ... 

Παρακολουθούμε όλες αυτές τις μέρες την ενορχηστρωμένη επίθεση από τους ''γνωστούς'' ''άγνωστους'' πολιτικούς εναντίον της Ορθοδοξίας μας. Το παράλογο είναι πως πάντα αυτές οι επιθέσεις ξεκινούν την Μεγάλη Βδομάδα και έχουν κορύφωση τις υπόλοιπες μέρες. Σκοπός, να κλονίσουν την πίστη μας. Αυτή την φορά στον στόχο τους είναι το Άγιο Φως.
Το θέμα αυτό είχε ξανασυζητηθεί και παλιότερα (16 Απριλίου 2004), πάλι την περίοδο του Πάσχα, από ποιον άλλον, από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος είχε σε συνέντευξη τον ''γνωστό'' Καλόπουλο.

Δείτε το παρακάτω video


Αλλά πως ξεκίνησε τώρα, ξανά, η ''απάτη'' του Αγίου Φωτός. Ο συγγραφέας Νίκος Δήμου μέλος του Ποταμιού του Σταύρου Θεοδωράκη ανέφερε ''το ειδωλολατρικό σύμβολο του δήθεν Αγίου Φωτός θα έκανε ακόμα και τον ίδιο τον Ιησού «εμμανή αντικληρικό»''. Η δήλωση αυτή έφερε την αντίδραση από την επίσημη Εκκλησία μέσω του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να ζητήσει από την Εκκλησία ακόμη και τον αφορισμό του συγγραφέα. Χαρακτήρισε τον συγγραφέα ανθρωπάκι και δημοσιογράφο - στρεβλωτή και διαστρεβλωτή της αλήθειας.
Αμέσως το σύστημα αντέδρασε. Τα συστημικά κόμματα, σαν έτοιμα από καιρό, βγήκαν να υποστηρίξουν την θέση του μέλους του Ποταμιού.


Πρώτος ο Πέτρος Τατσόπουλος, πρώην ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι ο Μητροπολίτης έχει βαρύ μητρώο δηλώσεων, "τόσο θρησκευτικής όσο και πολιτικής μισαλλοδοξίας".


Αμέσως μετά η κυρία Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτής ΝΔ, έκανε λόγο για βλασφημία του Αμβρόσιου, λέγοντας μάλιστα ότι δεν ταιριάζουν στην ορθοδοξία φασιστοειδή.


Στην συνέχεια, ποιος άλλος, ο Πάγκαλος, πρώην ΠΑΣΟΚ, νυν Ελιά ή ΝΔ (μη εκλεγμένος).
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM ο κ. Πάγκαλος υποστήριξε ότι ο κ. Δήμου ένα εξαιρετικός διανοούμενος, ο οποίος, όμως, μπορεί να δημιουργήσει αντιθέσεις με αυτά που γράφει, καθώς κάποιοι τα δέχονται και κάποιοι όχι. Αναφερόμενος, όμως, στο Άγιο Φως δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι "δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα με τη χριστιανική πίστη του Πάσχα ή με τους Έλληνες ορθοδόξους εάν δεν μεταφερθεί το Άγιο Φως και το ανάψει κάθε παπάς στο ιερό του με ένα τσακμάκι ή σπίρτα. Έτσι νομίζω. Διότι το φως το μεταφερόμενο και οι παρατάξεις στο αεροδρόμιο δεν είναι παραδόσεις της χριστιανικής πίστης και αν το πιστεύει κάποιος αυτό, ας βγει να μου το πει".
Φυσικά η επίθεση δεν σταματά εκεί. Σε δελτία ειδήσεων των megaλων καναλιών έρχεται η έμμεση υπεράσπιση της θέσης του κυρίου Δήμου. Θα θέλαμε να δείτε προσεκτικά το παρακάτω video που ακολουθεί για να καταλάβετε πως λειτουργούν. Αναφέρει την εξοργισμένη υπεράσπιση του Μητροπολίτη (ως υπερασπιστή της ''απάτης'' του Άγιου Φωτός), και απευθείας τις θέσεις όλων των πολιτικών αστέρων της τηλεόρασης. Δηλαδή παρουσιάζει, ως μόνον υπερασπιστή της θέσης της Εκκλησίας, (το οποίον ήδη έχει σπιλώσει το πρόσωπό του παρουσιάζοντας τον ως φασίστα), και μετά όλους τους ''πολιτισμένους'', οι οποίοι φανερώνουν την απάτη του Αγίου Φωτός.
Με αυτό τον τρόπο δημιουργούν την αίσθηση στους τηλεθεατές ότι ή θα είσαι με την άποψη των ''δημοκρατών'' και των ''πολιτισμένων'' ή θα είσαι φασίστας. Ξαναβάζουν τον απλό Έλληνα, όπως το κάνουν πάντα, στο ψεύτικο απαντημένο δίλημμα ή με εμάς ή με τους άλλους. (Δείτε εδώ το video από το δελτίο ειδήσεων του mega).
Όλα αυτά μας κάνουν να θυμηθούμε τις δηλώσεις του Χένρι Κίσινγκερ, τον Σεπτέμβριο του 1994, μιλώντας σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον σε τελετή βράβευσής του, ενώπιον κορυφαίων στρατιωτικών, πολιτικών, και επιχειρηματικών παραγόντων της Αμερικανικής ελίτ : ''...Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευθεί. Για αυτό πρέπει να κτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες, εννοώ να πλήξουμε την γλώσσα του, την θρησκεία, την οικογένεια, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει ....''

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !!! 
 
http://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus