Διυλιστήριο: VIDEO - Αθανασίου : '' Υπάρχει ένα συγκεκριμένο κόμμα που πληρώνει 200 Ευρώ το μήνα δημοσιογράφους μόνο για να βρίζουν''

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

VIDEO - Αθανασίου : '' Υπάρχει ένα συγκεκριμένο κόμμα που πληρώνει 200 Ευρώ το μήνα δημοσιογράφους μόνο για να βρίζουν''


Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο βουλευτής και γνωστός δημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου. Συγκεκριμένα, το Σάββατο το πρωί στην εκπομπή της ΕΡΤ,  ''Μαζί το Σαββατοκύριακο'',όπου ήταν προσκεκλημμένος, αποκάλυψε ότι υπάρχει συγκεκριμένο κόμμα, όπου πληρώνει γύρω στους 20 δημοσιογράφους με 200 ευρώ το μήνα, με μόνη εργασία να κάθεται στο κομπιούτερ και να βρίζει τον Α και τον Β, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μάλιστα παρότρυνε τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, να κάνουν ρεπορτάζ για να μάθουν την αλήθεια.
Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα της εκπομπής, όπου έκανε την αποκάλυψη μόλις ξεκίνησε η εκπομπή.



 https://diulistirio.blogspot.gr/ 
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus