Διυλιστήριο: VIDEO - Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μαυραγάνης λέει όχι σε νέα διόδια στο Σχηματάρι

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

VIDEO - Ο Υφυπουργός Υποδομών, Μαυραγάνης λέει όχι σε νέα διόδια στο Σχηματάρι



Την απόφασή τους να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση Σταθμού Διοδίων στον δρόμο Σχηματαρίου – Χαλκίδας, επιβεβαίωσαν οι Ευβοείς εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι, συμμετέχοντας το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που οργάνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων στο ύψος της Αυλίδας.

Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόθεση της κατασκευάστριας εταιρείας για την εγκατάσταση των διοδίων, μα ξεκινήσει προπαρασκευαστικές εργασίες.

Προφανώς η οργάνωση και η κινητοποίηση που έγινε από το Δήμο Χαλκιδέων και τους άλλους τοπικούς φορείς, ανέβαλε για τρίτη κατά σειρά φορά τις εργασίες αυτές, ωστόσο με την παρουσία τους οι Ευβοείς έστειλαν το μήνυμα προς την κεντρική εξουσία. Στο κάλεσμα του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το παρών, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, οι Δήμαρχοι Διρφύων – Μεσσαπίων Γ. Ψαθάς και Ερέτριας Αμφ. Αλημπατέ, ο πρ. βουλευτής Κ. Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ι. Λιονάκης, η Πρόεδρος του ΤΕΕ Αννα Παππά, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στ. Μπασινάς, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, σωματεία εργαζομένων κ.α.

Μιλώντας προς τους παριστάμενους, ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης τους ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση σε αυτό το πανευβοϊκό ζήτημα και τόνισε ότι υπάρχει πρόθεση από όλους του Ευβοείς, ενωμένοι, να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση Σταθμού Διοδίων στην είσοδο του νομού, όταν μάλιστα πρόκειται για την αποπληρωμή της Ιονίας Οδού και με δεδομένο ότι η Εύβοια στερείται στοιχειώδους οδικού δικτύου



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus