Διυλιστήριο: Εισβολή κουκουλοφόρων σε εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Εισβολή κουκουλοφόρων σε εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων ηλεκτρονικών πλειστηριασμώνΕισβολή πριν από λίγο σε γραφεία εταιρίας κατασκευής ιστοσελίδων για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την εισβολή ομάδας αντιεξουσιαστών έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στην είσοδο της επιχείρησης. Ενώ, οι εισβολείς πέταξαν μπογιές.

Η εταιρία βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας.


Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο

Ετοιμη είναι , σύμφωνα με πληροφορίες, η πλατφόρμα για τη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Η σχετική εφαρμογή έχει δοκιμαστεί σε εικονικό περιβάλλον και στόχος είναι να τεθεί σε πλήρη λειτουργία τον προσεχή Σεπτέμβριο, έχοντας προηγουμένως διασφαλιστεί ότι η διαδικασία και τα δεδομένα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών θα είναι απολύτως ασφαλή. Χθες, Τετάρτη, ημέρα διενέργειας πλειστηριασμών για οφειλές άνω των 300.000 ευρώ, η πλειονότητα αυτών που είχαν ανακοινωθεί ειδικά στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε, ενώ ο συνολικός αριθμός των πλειστηριασμών που έχουν ανακοινωθεί προσεγγίζει πλέον περίπου τις 3.500. Την υλοποίηση του πιλοτικού ηλεκτρονικού συστήματος των πλειστηριασμών ανέλαβε η εταιρεία Newsphone Hellas με σύμβαση που υπεγράφη με τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών - Πειραιώς - Αιγαίου και Δωδεκανήσου.

Η σχετική εφαρμογή χρηματοδοτήθηκε από τους εννέα συμβολαιογραφικούς συνδέσμους της χώρας και το κόστος της διαμορφώθηκε στις 180.000 ευρώ, ενώ το κόστος λειτουργίας θα καλύπτεται από το τέλος που θα καταβάλλει ο πλειοδότης του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. Το σύστημα είναι ουσιαστικά μια διαδικτυακή εφαρμογή η οποία επιτρέπει τη διενέργεια ενός πλειστηριασμού από υπάλληλο που θα ορίζεται από τον επισπεύδοντα και από εξουσιοδοτημένο συμβολαιογράφο. Στη διαδικασία θα μπορεί να συμμετέχει κάθε υποψήφιος πλειοδότης και οι προσφορές θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, εξασφαλίζοντας μια ανοικτή και διαφανή διαδικασία. Υποψήφιος πλειοδότης θα μπορεί να είναι κάθε νομικό ή φυσικό πρόσωπο εντός ή εκτός χώρας, ενώ θα υπάρχει κατηγοριοποίηση για τους μεσίτες ακινήτων (νομικά ή φυσικά πρόσωπα), οι οποίοι θα εγγράφονται ως μέλη προκειμένου να συμμετέχουν για λογαριασμό πελατών τους.

Πηγή www.cnn.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus