Διυλιστήριο: VIDEO - Μαγκούφης του ΠΑΣΟΚ: Η συμμορία του Σημίτη έβγαλε στο εξωτερικό 65 δισ. ευρώ

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

VIDEO - Μαγκούφης του ΠΑΣΟΚ: Η συμμορία του Σημίτη έβγαλε στο εξωτερικό 65 δισ. ευρώ


Αναδημοσίευση

Μία αποκάλυψη μεγατόνων έκανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πραίτορας του Γιώργου Παπανδρέου, Χρήστος Μαγκούφης.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Μαγκούφης προκειμένου να μιλήσει για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη.

Ο Μαγκούφης, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει παλαιότερα τον Σημίτη «πολιτικό νάνο», επιβεβαίωσε με τον ηχηρότερο τρόπο αυτό που υποψιαζόμαστε όλοι εδώ και χρόνια: Ότι η κατάρρευση της Ελλάδας ήταν σχεδιασμός μίας συγκεκριμένης συμμορίας που ακόμα και σήμερα κρατά τα ηνία.

«Από το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, χάθηκαν 33 τρισ. δραχμές εκ των οποίων τα 22 τρισ., σημερινής αξίας 65 δισ. ευρώ έφυγαν στο εξωτερικό», αποκάλυψε ο κ. Μαγκούφης.

Αναλογιστείτε αυτό το ποσό σε παραγωγική ρευστότητα, να μπαίνει σε βαλίτσες κάποιων επιτήδειων και να βγαίνει εκτός χώρας! Εκείνη την περίοδο μάλιστα που η αγοραστική – επενδυτική αξία ήταν απείρως χαμηλότερη! Μιλάμε για ταφόπλακα στην ανάπτυξη και την παραγωγή.

Και όμως, γι' αυτό το σκάνδαλο δεν τιμωρήθηκε κανένας.

Οι ένοχοι όμως είναι ακόμα εδώ.

Και δεν μιλάμε μόνο για τους πολιτικούς, αφού μόνοι τους δεν θα μπορούσαν να τελέσουν αυτό το εθνικό έγκλημα.

Υπάρχουν ακόμα οι τραπεζίτες που υπέθαλψαν, επέτρεψαν και έδωσαν μάλιστα μετοχοδάνεια στον κόσμο για να διογκωθεί ο τζίρος του πλιάτσικου.

Αυτοί που δήλωναν ότι το χρηματιστήριο θα πάει στις 7.000 μονάδες, λίγο πριν την κατάρρευση. Αυτοί που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό, ως διοικητές χρεοκοπημένων κρατικών οργανισμών.

Αυτοί που μετέπειτα έγιναν και πρωθυπουργοί για να ολοκληρώσουν το έργο τους με το δολοφονικό PSI... Υπάρχουν τα ΜΜΕ που οδηγούσαν και κάλυπταν αυτό το εθνικό έγκλημα με τις φυλλάδες τους: «Η Κλωνατέξ θα πάει στις 500.000, σίγουρη η πληροφορία»!

Τα άλλα που συμπλήρωσε ο κύριος Μαγκούφης απλώς συμπληρώνουν το κάδρο: Αποκάλεσε τον Σημίτη «εκβιαστή», μίλησε ευθέως για ψεύτικα στοιχεία και σκανδαλώδη εισαγωγή της χώρας στην ΟΝΕ, είπε για το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων και άλλα πολλά.

Δυστυχώς και αυτός, τόσα χρόνια σιωπούσε και ψήφιζε τα μνημόνια που έφερνε ακριβώς η ίδια η συμμορία.

Όπως λησμόνησε να μας πει, ποιoς «διεφθαρμένος, απατεώνας και εκβιαστής» έκανε τον Γιώργο Παπανδρέου πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δίνοντας του το δαχτυλίδι...

Δείτε το βίντεο:
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus