Διυλιστήριο: Anonymous: χάκαραν 10.000 sites με Παιδική Πopνογραφία και τα έσβησαν για πάντα από το Διαδίκτυο

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Anonymous: χάκαραν 10.000 sites με Παιδική Πopνογραφία και τα έσβησαν για πάντα από το Διαδίκτυο



Ένας χάκερ που ισχυρίζεται ότι ανήκει στην ομάδα των αυτόκλητων τιμωρών Anonymous κατέβασε το 20% των σελίδων του dark web. Η επίθεση είχε ως στόχο πάνω από 10.000 σελίδες του dark web που πουλούσαν ή κοινοποιούσαν παιδική πopνογραφία. Το dark web σχετίζεται συχνά με εγκληματική δραστηριότητα και παράνομο περιεχόμενο, όπως η κακόφημη διαδικτυακή αγορά ναρκωτικών Silk Road.

Οι επιθέσεις τα έβαλαν με μία δομή-κλειδί του dark web που ονομάζεται Freedom Hosting 2 το περασμένο Σαββατοκύριακο. To Freedom Hosting 2 φιλοξενεί πάνω από το 20% των σελίδων του dark web και ισχυρίζεται ότι έχει πολιτική μηδενικής ανοχής στην παιδική πoρνογραφία.

Πηγή www.newside.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus