Διυλιστήριο: Γνωστός εισαγγελέας γλίστρησε και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Γνωστός εισαγγελέας γλίστρησε και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας



Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών, Επαμεινώνδα Βρακατσέλη, ο οποίος γλίστρησε και έπεσε στο κενό από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε στα Βριλήσσια.

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στις 7 το πρωί, όταν ο εισαγγελέας ανέβηκε σε μία καρέκλα με ροδάκια για να φτιάξει μία κουρτίνα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να φύγει η καρέκλα προς τα πίσω και κυριολεκτικά, ο άνδρας να εκσφενδονιστεί από το μπαλκόνι του 4 ορόφου στο κενό, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Οι γείτονες του 63χρονου εισαγγελέα αντιλήφθηκαν το συμβάν και αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν και να καλέσουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Δυστυχώς όμως ο εισαγγελέας κατέληξε στα τραύματά του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε, σύμφωνα με το vrilissianews.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, ενώ το πρωί της Κυριακής έγινε η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Επαμεινώνδας Βρακατσέλης είχε ασχοληθεί, μεταξύ άλλων, με την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στην Παιανία τον Μάρτιο του 2007 αλλά και με την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Πηγή www.cnn.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus