Διυλιστήριο: Πέρασε των ΑΝΕΛ για την τροπολογία Κοντονή

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Πέρασε των ΑΝΕΛ για την τροπολογία Κοντονή


Επανακατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τη δυνατότητα επανεξέτασης από την ελληνική δικαιοσύνη αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την αναγνώριση σωματείων εφόσον δεν παραβιάζονται διεθνείς συνθήκες.

Είναι η τροπολογία με την οποία αντιδρούσαν οι ΑΝΕΛ με μπροστάρη τον Δημήτρη Καμμένο αλλά και σοσιαλπατριώτες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι ανοίγει το δρόμο για την αναγνώριση της αυτοαποκαλούμενης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης.

Η νέα ρύθμιση, όπως κατατέθηκε στη Βουλή, ικανοποιεί τον κ. Καμμένο που δήλωσε ότι θωρακίζει απόλυτα τη Θράκη μας και τα συμφέροντα του Ελληνικού Έθνους.

H διάταξη ορίζει πως η “Τουρκική Ένωση Θράκης” ότι μπορεί να υποβάλει εκ νέου στην ελληνική Δικαιοσύνη αίτημα για την αναγνώρισή της.

Το αίτημα θα εξετάζεται, όμως, από την ελληνική Δικαιοσύνη, με την τήρηση του άρθρου 11 της Ευρωπαϊκής Συνθήκης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το οποίο προβλέπει παράλληλα και την απόρριψη του αιτήματος για λόγους εθνικής ή δημόσιας ασφάλειας.

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus