Διυλιστήριο: Ελληνική «Εισβολή» στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή !

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Ελληνική «Εισβολή» στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή !



Μνημόνιο Συνεργασίας ΔΕΗ - Archirodon Group NV

Η ΔΕΗ Α.Ε. και η Archirodon Group NV ανακοινώνουν την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, πενταετούς διάρκειας, με σκοπό να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας τους στην κατασκευή Ενεργειακών Έργων στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και περαιτέρω σε οποιεσδήποτε άλλες περιοχές τα μέρη θα συμφωνήσουν.

Σχετικά με την Archirodon Group NV

Η Archirodon Group NV είναι ένας μεγάλος διεθνής Όμιλος Εταιρειών με έδρα το Dordrecηt στην Ολλανδία, κυρίως Ελληνικών συμφερόντων, με σημαντική παρουσία για 60 περίπου χρόνια σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, περιλαμβανομένης της γεωγραφικής περιοχής της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Το πεδίο δραστηριοτήτων της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε μεγάλα και πολύπλοκα έργα τύπου EPC (Engineering, Procurement and Construction). Ειδικότερα στον τομέα της Ενέργειας, η εμπειρία της περιλαμβάνει κατασκευές Σταθμών Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, εγκαταστάσεων αφαλάτωσης και πετρελαϊκά έργα.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus