Διυλιστήριο: Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου για τις αποζημιώσεις

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου για τις αποζημιώσεις



Ενεργώς νομικές, νόμιμες, απαράγραπτες και δικαστικώς επιδιώξιμες χαρακτήρισε τις αξιώσεις της χώρας μας έναντι της Γερμανίας για το κατοχικό δάνειο και για τις αποζημιώσεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής αναγόρευσής του σε επίτιμο δημότη Αμφίπολης, στο δημαρχείο Ροδολίβους.

Τόνισε, μάλιστα, ότι η θέση αυτή για τη διεκδίκηση των κατοχικών αποζημιώσεων είναι «εθνική και κατά συνέπεια αδιαπραγμάτευτη». Επίσης, με αφορμή την 76η επέτειο από το ολοκαύτωμα της Κορμίστας, υπογράμμισε τους κινδύνους από την επανεμφάνιση «διαφόρων λαϊκιστικών ή και νεοναζιστικών πολιτικών μορφωμάτων» στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι η δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ενωση και οι ευρωπαϊκοί λαοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα τα αίτια που προκαλούν την άνοδο της εκλογικής επιρροής τους.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus