Διυλιστήριο: Δέκα ευρώ εισιτήριο για να δεις ομιλία του Άδωνη

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Δέκα ευρώ εισιτήριο για να δεις ομιλία του Άδωνη


Το Διυλιστήριο λέει : ''... Τώρα που κόπηκαν οι ''επιδοτήσεις'' από ''φίλιες'' εταιρείες όπως Siemens, για να μπορέσουν να κρατηθούν γραφεία ανοιχτά είναι να τα παίρνουν πάλι από την Ελληνικό λαό. Όλα τα περιμέναμε για να το πετύχουν αυτό. Αλλά και να βάζουν τα ''πρόβατα'' τους ΝΔημοκράτες, να πληρώνουν για να ακούσουν τον μέχρι πρότινος υβριστή τους, Άδωνι και από τους κύριους υπεύθυνους την κατάρρευσης της κυβέρνησης της ΝΔ με τον Καραμανλή, και αργότερα στυλοβάτη της κυβέρνησης Παπανδρέου πρωτοκλασάτο του ΛΑΟΣ, δεν το περιμέναμε. Να μου πεις θα παραβρεθεί και ο μέγας ηγέτης Αντώνης Σαμαράς ...''
   
Εισιτήριο 10 ευρώ για ομιλία του Άδωνη Γεωργιάδη, σε γνωστό ξενοδοχείο της παραλίας της Καλαμάτας, έβαλε η ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Μεσσηνίας.

Η απόφαση έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Κατ' αρχάς, τα περισσότερα αφορούν την πιθανότητα η κίνηση να βρει μιμητές και σε άλλες ΝΟΔΕ.

Ένα ακόμη θέμα που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι το πού θα διατεθούν οι… εισπράξεις από την εκδήλωση του κόμματος της ΝΔ.

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus