Διυλιστήριο: ''Έφαγαν'' ακόμα και από τα συσσίτια στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

''Έφαγαν'' ακόμα και από τα συσσίτια στο ΚΕΕΛΠΝΟ



«Μακρύ χέρι» του εκάστοτε υπουργού Υγείας χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ ο Αντώνης Μπαλωμενάκης, πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που ερευνά τα σκάνδαλα στον χώρο της υγείας, προχωρώντας σε απίστευτες καταγγελίες.

Οπως είπε, «μέχρι και ειδικό ταμείο, που προφανώς ήταν χοάνη μαύρου χρήματος, λειτουργούσε στο ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο μοίρασε σε ημετέρους περίπου 1 δισ. ευρώ».

Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής αποκάλυψε ακόμη ότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ δεν υπήρχε ούτε καν διπλογραφικό σύστημα, αν και διαχειριζόταν κάθε χρόνο 60.000.000 ευρώ, δάνεια 300.000.000-350.000.000 ευρώ με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, συμβάσεις δεκάδων εκατομμυρίων και αγορά κτιρίου. «Ακόμα και με το συσσίτιο οροθετικών γυναικών γινόταν... πάρτι, καθώς εταιρία ημέτερου χρέωνε ένα πιάτο φακή 12 ευρώ» συμπλήρωσε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε μια μικρή εταιρία εκτυπώσεων που λειτουργούσε σε ένα υπόγειο στην οδό Ιπποκράτους και μεταξύ των πελατών της ήταν και το ΚΕΕΛΠΝΟ, για το οποίο έκανε εργασίες ύψους 1.400.000 ευρώ.

«Προφανώς, τέτοια εργασία δεν έγινε ποτέ και η όλη ιστορία έγινε για τον ΦΠΑ και για να καλυφθούν κάποιες τρύπες, κάποιες κλοπές, κάποιες καταχρήσεις από την πλευρά του ΚΕΕΛΠΝΟ» σχολίασε. Ο κ. Μπαλωμενάκης χαρακτήρισε μεγάλο κεφάλαιο για την Εξεταστική Επιτροπή την υπόθεση των φαρμάκων, με την οποία θα ασχοληθεί στη συνέχεια η επιτροπή, και αναφέρθηκε σε φήμες που κάνουν λόγο για 30.000.000 σε μαύρο χρήμα.

Για περισσότερα επί του θέματος σας είχαμε ενημερώσει στις 3 Μαίου 2017 ΕΔΩ



https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus