Διυλιστήριο: VIDEO - Ξέσπασε «πόλεμος» για τον Ζορό Ψωμιάδη και τον ύμνο της ΝΔ – Αποσύρεται άρον-άρον

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

VIDEO - Ξέσπασε «πόλεμος» για τον Ζορό Ψωμιάδη και τον ύμνο της ΝΔ – Αποσύρεται άρον-άρον



Σε ρόλο Ζορό ξαναβλέπουμε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αυτή τη φορά για τις ανάγκες τηλεοπτικής διαφήμισης της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo.
Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης είχε ξαναεμφανιστεί πριν χρόνια ως Ζορό, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Αποκριάς στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες... συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.

Και μόλις τα καταφέρνει, ζητάει από τον πιανίστα-πίτσα να παίξει το ... κομμάτι του, που δεν είναι άλλο από τον παραφρασμένο ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.

«Γενναίε μου μασκοφόρε, γνωστό τραγούδι. Κάτι μου θυμίζει», τον πλησιάζει και του λέει στο τέλος της διαφήμισης μία επίσης ντυμένη αποκριάτικα γυναίκα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr, το βίντεο της διαφήμισης πρόκειται να αποσυρθεί καθώς υπάρχει πρόβλημα με τη χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό βίντεο.




Πηγή www.enikos.gr

https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus