Διυλιστήριο: Ο Άδωνις απειλεί με τις πλάτες της Μέρκελ

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Ο Άδωνις απειλεί με τις πλάτες της Μέρκελ



Να στείλει τον φάκελο της Novartis στην... Ανγκελα Μέρκελ και την τρόικα απειλεί ο Αδωνις Γεωργιάδης, παραβλέποντας όμως ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες εμπλέκουν στις καταθέσεις τους ευθέως τους τροϊκανούς σε παράνομες δοσοληψίες με την εταιρία-κολοσσό.

Στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του από τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κατέθεσε τα... διαπιστευτήριά του στους δανειστές πιστεύοντας ματαίως ότι αποτελούν τεκμήρια αθωότητας.

Ο ρόλος της τρόικας, όπως και του κ. Γεωργιάδη, στην υπόθεση διερευνάται ενδελεχώς και αναμένεται η συνέχεια. «Θα στείλω τον φάκελο στον κ. Κοστέλο, στον κ. Γιούνκερ και στην κ. Μέρκελ για να μάθουν τι είδους Μαδούρο στηρίζουν στην Ελλάδα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος, λειτουργώντας ως... συνήγορος των ξένων, πρόσθεσε: «Ο τρίτος προστατευόμενος μάρτυρας της υπόθεσης της Novartis σε κατάθεσή του εμπλέκει την εταιρία με την τρόικα, λέγοντας ότι είχαν περίεργες σχέσεις».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «στημένη υπόθεση» από τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και Παύλο Πολάκη, ενώ εξέφρασε την άποψη πως θα προκύψουν «δύο προανακριτικές επιτροπές στη Βουλή, μία για τη Novartis και μία για την υπόθεση βλημάτων».


https://diulistirio.blogspot.gr/
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus