Διυλιστήριο: VIDEO - Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018: Η 12χρονη Γλυκερία τερμάτισε τρίτη και έκλεψε την παράσταση

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

VIDEO - Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018: Η 12χρονη Γλυκερία τερμάτισε τρίτη και έκλεψε την παράσταση


Η 12χρονη αθλήτρια του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου έδειξε για μία ακόμη φορά το ταλέντο της και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε ο αγώνας των 5χλμ στο πρόγραμμα του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.

Την πρώτη θέση κατέλαβε όπως ήταν ανμενόμενο η αθλήτρια Καρακατσάνη με χρόνο 17.57 και τη δεύτερη η Ανθή Κυριακοπούλου με 18.05.


Η έκπληξη όμως ήρθε από την αθλήτρια που συμπλήρωσε το βάθρο και αυτή ήταν η Γλυκερία Σκάρκου. Η 12χρονη αθλήτρια κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων αφού με χρόνο 19.52 κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο. 

Η 12χρονη αθλήτρια του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου έδειξε για μία ακόμη φορά το ταλέντο της και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Μέχρι στιγμής είχε επικρατήσει σε πολλούς αγώνες 1.000μ. σε σημαντικές διοργανώσεις (3ος αγώνας Ιστορικής μνήμης, 4ο Άττικα Run & Fun) και γενικότερα είναι μία ιδιαίτερα υποσχόμενη αθλήτρια για το μέλλον του ελληνικού στίβου στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις.




https://diulistirio.blogspot.gr/


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus