Διυλιστήριο: Κατσίκης: Προτείνω ανταλλαγή των Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Κατσίκης: Προτείνω ανταλλαγή των Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 Τούρκους



Την ανταλλαγή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στη γείτονα χώρα πρότεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.

Ο κ. Κατσίκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Από τη μια λέμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παρέμβαση στην ελληνική Δικαιοσύνη, από την άλλη δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να παρακάμψουμε και οι δυο χώρες την ελληνική Δικαιοσύνη και να βρούμε συμφωνία ανταλλαγής».

«Αν αποφασίσουν οι ηγεσίες των δυο χωρών ότι μπορούν να παρακάμψουν την ελληνική και την τουρκική δικαιοσύνη και να προβούν σε μια τέτοια ανταλλαγή, πιστεύω ότι θα μπορούσε να τελειώσει το θέμα» δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, εκεί το πάει ο Ερντογάν», είπε για το ενδεχόμενο ανταλλαγής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, στον απόηχο των όσων δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος για τις συνομιλίες που είχε με τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βάρνα.

Ο κ. Κατσίκης όταν ρωτήθηκε αν το ενδεχόμενο ανταλλαγής το έχει συζητήσει με τον Πρόεδρο του κόμματός του, Πάνο Καμμένο, είπε: «Δεν το έχω συζητήσει με τον υπουργό Άμυνας, όταν όμως θέτει θέμα ομηρίας, τι σημαίνει όμηρος; Ότι θέλω ανταλλαγή».


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus