Διυλιστήριο: Τουριστικό πρακτορείο : Καμία εκδρομή στην Τουρκία μέχρι να επιστρέψουν τα δυο παιδιά

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Τουριστικό πρακτορείο : Καμία εκδρομή στην Τουρκία μέχρι να επιστρέψουν τα δυο παιδιά


Ο Γιώργος Κιλούδης ιδιοκτήτης του πρακτορείου Alpino Tours στην Ορεστιάδα, ακύρωσε τα προγραμματισμένα ταξίδια προς την Αδριανούπολη

Πολλαπλές προεκτάσεις λαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία. Ιδιοκτήτες ταξιδιωτικών πρακτορείων ξεκινούν εμπάργκο, μέχρι οι δύο Έλληνες ένστολοι να επιστρέψουν στην πατρίδα.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Κιλούδης ιδιοκτήτης του πρακτορείου Alpino Tours στην Ορεστιάδα, ο οποίος ακύρωσε τα προγραμματισμένα ταξίδια προς την Αδριανούπολη.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 είπε: "Ήταν μια κίνηση την οποία αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη, για να βοηθήσω όσο μπορώ τα δύο παιδιά να επιστρέψουν στην πατρίδα και τα σπίτια τους. Δεν θα πραγματοποιηθούν εκδρομές στην Τουρκία μέχρι να λυθεί το ζήτημα με τους δύο στρατιωτικούς".

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ο ένας από τους δύο είναι φίλος του γιου του, ενώ και ο ίδιος είχε υπηρετήσει σε εκείνα τα φυλάκια του Έβρου. "Ήξερα το νεαρό, είναι φίλος με το γιο μου, ο οποίος είχε υπηρετήσει στην ίδια μονάδα και θα μπορούσε να είναι εκείνος στη θέση του. Κι εγώ σε εκείνα τα φυλάκια υπηρέτησα, την γνωρίζω την περιοχή" είπε ο κ. Κιλούδης.

Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι τέτοιου είδους περιστατικά είναι συνηθισμένα και πάντα τα έλυναν σε τοπικό επίπεδο οι διοικητές των στρατιωτικών μονάδων.

Αναφερόμενος στην πανελληνια ανταπόκριση που είχε η πρωτοβουλία του να προχωρήσει σε αυτό το οικονομικό εμπάργκο, χάνοντας και ο ίδιος χρήματα, δήλωσε ότι του τηλεφώνησαν αρκετοί συνάδελφοί του, ενώ και η ανάρτηση του στο Facebook είχε χιλιάδες like.

"Μου τηλεφώνησε συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι ούτε κι εκείνοι θα κάνουν εκδρομές προς την Τουρκία. Δέχτηκα πολλά συγχαρητήρια -ακόμα και από την Πελοπόννησο με κάλεσαν. Εμείς αποφασίσαμε ότι ούτε το Πάσχα θα γίνουν οι εκδρομές στην Τουρκία, την Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη και αλλού που έχουν προγραμματιστεί, αν δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με τους δύο στρατιωτικούς" είπε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου Alpino Tours στην Ορεστιάδα, μιλώντας στην εκπομπή "Εντός ΘΕΜΑτος με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus