Διυλιστήριο: Νέα στοιχεία στην υπόθεση Novartis: Ιδιόχειρη επιστολή Σαμαρά προς Φρουζή

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Νέα στοιχεία στην υπόθεση Novartis: Ιδιόχειρη επιστολή Σαμαρά προς Φρουζή

Το Διυλιστήριο λέει : ''... Να θυμήσουμε ότι ο κ. Σαμαράς, διατείνονταν ότι δεν γνώριζε ποιος είναι ο κύριος Φρουζής της Novartis. Γιατί άραγε να το κρύψει ότι τον γνώριζε;''
Στην Βουλή έφτασαν επίσης τρεις επιστολές στελεχών της Novartis προς το γραφείο του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και CD με αρχεία

Την ύπαρξη ιδιόχειρης επιστολής του Αντώνη Σαμαρά προς την Novartis αποκαλύπτει σύμφωνα με πληροφορίες η προστατευόμενη μάρτυρας Αικατερίνη Κελέση σε νέα κατάθεσή της στην εισαγγελέα Διαφθοράς. Ακόμη στην Βουλή έφτασαν τρεις επιστολές στελεχών της Novartis προς το γραφείο του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και CD με αρχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος φάκελος περιέχει

- τρεις επιστολές της Novartis στον τότε πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, σχετικά με τη συνεργασία τους για την υλοποίηση του μνημονίου και της φαρμακευτικής δαπάνης.

- κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρος Αικατερίνης Κελέση στην οποία αναφέρει ότι υπήρχε ιδιόχειρο σημείωμα του Αντώνη Σαμαρά προς τον Κωνσταντίνο Φρουζή, το οποίο ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis έλαβε κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Το σημείωμα φέρει τα επίσημα διακριτικά του πρωθυπουργού και αναγράφει το όνομα και το τηλέφωνο του πρώην υπουργού και νυν τομεάρχη Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα. Το εν λόγω σημείωμα κράτησε ο Κ. Φρουζής.

- CD με 165 αρχεία από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές υπαλλήλων της Novartis.

Όλα τα στοιχεία διαβιβάσθηκαν στο προεδρείο της Προανακριτικής Επιτροπής.





Πηγή www.avgi.gr

https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus