Διυλιστήριο: VIDEO - Άφαντη στα περισσότερα media η είδηση για τον Μαρινάκη.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

VIDEO - Άφαντη στα περισσότερα media η είδηση για τον Μαρινάκη.



Η είδηση που ταρακούνησε συθέμελα την χώρα, με την ποινική δίωξη Μαρινάκη για το Noor1, έπαιξε για 71 sec στο κανάλι του Αλαφούζου και άλλο τόσο στα μεγάλα κανάλια. Δείτε ένα προς ένα σε video πώς προβλήθηκε η είδηση...


Η εισαγγελέας Τζίβα άσκησε ποινική δίωξη για το Noor 1 στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τρεις συνεργάτες του για χρηματοδότηση, εμπορία ναρκωτικών και άλλες βαρύτατες κατηγορίες.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha η είδηση έπαιξε για ένα λεπτό με τη ρεπόρτερ να μεταφέρει σε ζωντανή σύνδεση τα νεότερα αλλά και το χρονικό της υπόθεσης. Το θέμα αυτό έπαιξε 6ο-7ο θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού της Κάντζας.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η αντιμετώπιση του θέματος από τον ΣΚΑΪ. Το κανάλι του Φαλήρου ήταν από τα μέσα ενημέρωσης που πρωταγωνίστησαν στο ξεσκέπασμα της υπόθεσης με διαρκείς αναφορές στα δελτία ειδήσεων και ειδικότερα μέσα από τις εκπομπές του Κυριάκου Θωμαΐδη που προέβη σε σειρά αποκαλύψεων που φώτισαν το τοπίο.


Παραδόξως, σήμερα η υπόθεση πήρε έκταση… 71 δευτερολέπτων στο κεντρικό δελτίο καθώς προφανώς δεν εκτιμήθηκε ως σοβαρό θέμα στην επικαιρότητα.

Ένα λεπτό ήταν η διάρκεια του σχετικού ρεπορτάζ και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και τα τρία κεντρικά δελτία ειδήσεων είχαν κοινό χαρακτηριστικό ότι απέφυγαν οποιαδήποτε αναφορά στην σχέση που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ολυμπιακό καθώς και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που επιβλήθηκε στον εφοπλιστή.

Απούσα η είδηση στην πλειοψηφία των portal
Η είδηση της δίωξης του Βαγγέλη Μαρινάκη απουσιάζει από τα mainstream ενημερωτικά portal. Με εξαίρεση το zougla.gr πρέπει να ψάξει κανείς πολύ καλά για την βρει στην κεντρική σελίδα ή ακόμη και μια μικρή αναφορά στη δίωξη.

Για την πλειοψηφία των αθλητικών μέσων ήταν μια συνηθισμένη είδηση της καθημερινότητας...







Πηγή www.sdna.gr

https://diulistirio.blogspot.gr


Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus