Διυλιστήριο: Αυτοκτόνησε ο ιδρυτής της εταιρείας-συνώνυμο των εκλογικών αναμετρήσεων στην Ελλάδα

Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Αυτοκτόνησε ο ιδρυτής της εταιρείας-συνώνυμο των εκλογικών αναμετρήσεων στην Ελλάδα


Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της SingularLogic, Μιχάλης Καριώτογλου, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.

Το ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» φαίνεται να αυτοπυροβολήθηκε με πιστόλι, μέσα στο σπίτι του στο Ψυχικό. Το άψυχο σώμα του βρήκε η οικιακή βοηθός του, σύμφωνα με πληροφορίες. Επίσης, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Καριώτογλου υπήρξε ιδρυτικό μέλος της εταιρείας «Singular A.E.» από το 1984 και βασικό στέλεχος της εταιρείας διατελώντας Διευθυντής Τεχνικής Διεύθυνσης και Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης.

Ήταν κάτοχος πτυχίου B.Sc. Electronic Engineering του Chelsea College και πτυχίου M.Sc. Communications Engineering από το Imperial College of Science and Technology.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία SingularLogic αποτελεί το σταθερό συνεργάτη του Υπουργείου Εσωτερικών για τη μηχανογραφική επεξεργασία των αποτελεσμάτων όλων ανεξαιρέτως των εκλογικών αναμετρήσεων από το 1981 και μετά (Εθνικές, Ευρωεκλογές, Περιφερειακές & Δημοτικές).


https://diulistirio.blogspot.gr
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα
στη σελίδα μας.



Το Διυλιστήριο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει σχετικά με τα άρθρα που δημοσιεύονται τα οποία απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους.

Στο Διυλιστήριο δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

  • 0Blogger Comment
  • Facebook Comment
  • Disqus Comment

Αφήστε το μήνυμά σας

Δημοσίευση σχολίου

comments powered by Disqus